📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
🔥
Alkokomando
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wyślałem że ten zwisający z samochodu nie żyje ale wtedy byłoby na hardzie szkoda....
przyjebał jak dzik w sosne
a kibice krótko: spierdalamy
tomsson napisał/a:
Wiem, że zazdrościsz ze mam matkę i ojca, a nie jak w Twoim przypadku nowoczesne małżeństwo - para pedałów, ale możesz wyzbyć się zazdrości i powstrzymać od komentowania.
Powiedz mi tylko jedno, wyzywasz jego rodziców od pedałów, a nawet gościa nie znasz i bez ani chwili zastanowienia stwierdzasz, że jego rodzice to pedały. Zastanów się co Ty sobą gościu reprezentujesz, bo inteligencją to Ty się nie możesz pochwalić.
I odbij od dresu, bo po wyglądzie nie możesz stwierdzić inteligencji danej osoby.
@domage
Gdzie Ty tu widzisz światła?
WarriorOfAnal napisał/a:
Dokładnie od 11 do 16 sekundy filmu, po prawej u góry - to są światła*.
(*sygnalizacja świetlna)
Co do filmiku - kilka razy w życiu przejechałem na czerwonym - i miałem podobną sytuację tyle, że obyło się bez tłuczenia (zdążyłem przefrunąć) i od tamtej pory, NI-HU-JA nie ma opcji żebym na czerwonym wpadł na skrzyżowanie. Ale ostre ruszanie... Tego nie mogę czasem powstrzymać
Oskarek napisał/a:
@bobasse jak to są światła to fajnie masz
Człowieku, ślepy jesteś to zamilcz i wyjdź bo wkurwiasz...
Widać wystarczająco wyraźnie pasy dla pieszych, sygnalizator przy przejściu dla pieszych i sygnalizator dla samochodów. Dalej stoją latarnie, widać że świecą na żółtawo a sygnalizatory na zielono.
Także, delikatnie mówiąc...
bylem tam, moska, w kazda noc sie tak "bawia". jest co poogladac na zywo
łeee ja myślałem że potrącą kogoś a tu tylko stłuczka ;/
Troszke się zawiodłem bo po opisie filmiku myślałem że skoszą ze 3 osoby....
Troszke się zawiodłem bo po opisie filmiku myślałem że skoszą ze 3 osoby....
A się przejmujecie debilami...
Sami się wytępią, trzeba tylko czekać.
Sami się wytępią, trzeba tylko czekać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów