Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman, weź Ty się ogarnij. Co Ty kurwa, z Flodziem rywalizujesz czy ki chuj?
przykro mi ale jak jesteś rudy to nikt juz nic na to nie poradzi...
Halman, weź Ty się ogarnij. Co Ty kurwa, z Flodziem rywalizujesz czy ki chuj?
co za gosc... "ty" z duzej napisal
co za gosc... "ty" z duzej napisal
może i rudy ale przynajmniej nie jest chamem ze wsi...
może i rudy ale przynajmniej nie jest chamem ze wsi...
I teraz chłop nie wie czy się cieszyć, czy obrazić
Legenda głosi że mój dziadek taki był. 150 cm wzrostu ale pary miał tyle że gwoździe ręką wbijał (cieśla z zawodu) na rękę nie było z nim chętnych a jak do babci jakiś koleś startował to podobno taką samą techniką faceta załatwił. Wujek, który był tego światkiem, opowiadał że jak widzieli dziadka z taboretem to myśleli że nim ździeli gościa a on go niósł żeby sobie podstawić. Jednym ciosem typa uśpił. Taka rodzinna legenda.
Mój dziadek jak się w święta napierdolił, to też pieprzył trzy po trzy. Chociaż, zawsze tak pieprzył, bo był alkoholikiem.
Ja do rudych nie należę ale Ty jak najbardziej. W szkole Ci kanapki zabierali a teraz na sadolu każdy Cię równa z błotem. Życie..
Legenda głosi że mój dziadek taki był. 150 cm wzrostu ale pary miał tyle że gwoździe ręką wbijał (cieśla z zawodu) na rękę nie było z nim chętnych a jak do babci jakiś koleś startował to podobno taką samą techniką faceta załatwił. Wujek, który był tego światkiem, opowiadał że jak widzieli dziadka z taboretem to myśleli że nim ździeli gościa a on go niósł żeby sobie podstawić. Jednym ciosem typa uśpił. Taka rodzinna legenda.
A Ty po dziadku odziedziczyłeś,nikczemny wzrost?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów