Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ogladajcie dalej takie ogłupiające programy sobie ale nie narzucajcie innym w necie aby to oglądali.
Jakbym chciał to gówno obejrzeć to bym odpalił tusk vision network i obejrzał. Na chuj to wrzucać tutaj?
Ogladajcie dalej takie ogłupiające programy sobie ale nie narzucajcie innym w necie aby to oglądali.
Po pierwsze może dlatego,że nie wszyscy przepadają za podaną przez ciebie stroną bądź jej nie znają.Po drugie wstawiłem ten filmik nie po to,aby nabijać się z naszych gównianych,skorumpowanych władz,ale po to,aby osoba oglądająca ten filmik uśmiechnęła się i chociaż na chwilę zapomniała o trudach bądź niepowodzeniach jakich dziś doznała.
Jestem zapracowanym człowiekiem i nie mam czasu przeglądać tryliona stron. Ale co ty zreszta mozesz wiedziec, dla ciebie zapierdol to nauka na test gimnazjalny
16 letniego gimbusa rajcują takie głupoty a 19 letni jest tak zapracowany nic nie robieniem przedkompem ,że nie umie kojarzyć faktów. tusk vision network to skrót od TVN..... No ale rozumiem. Dzieci nie ogarniają skrótów dorosłych.
"Gdzie jest orzełek? hahahhaha Dobre "
Lecz po pewnym czasie:
"Ten koleś ma 16 lat. Gówniany ten filmik ."
Wypociny sadola:
"Jesteś chuj. Idź się uczyć. Nic nie wiesz o życiu itp."
Oto w ten sposób przedstawiłem sytuacje równania z gównem gimnazjalistów. I chuj macie racje, jechać po gównażerii. Takie gówno z 1 klasy gimnazjum łazi z szlugami, a i jeszcze kto ile wypił. Tępić te ścierwo.
Filmik napchany humorem jak mucha gównem.
Matizwa, tylko nie płacz. Jakby co do Ciebie nic nie mam
PS: i dobrze ze mu wjebał policjant, jak mu narzędzie pracy chciał wyrwać...
Powiedział 16 letni gimbus i 19 letni liceobus.
16 letniego gimbusa rajcują takie głupoty a 19 letni jest tak zapracowany nic nie robieniem przedkompem ,że nie umie kojarzyć faktów. tusk vision network to skrót od TVN..... No ale rozumiem. Dzieci nie ogarniają skrótów dorosłych.
Skrótów dorosłych Wiek nie musi być adekwatny do bystrości - dzielenie telewizji na partie i polityków jest naprawdę denne. Jak się jest ciemną masą i gdzieś się usłyszy, że taki TVN jest telewizją kontrolowaną przez Tuska to już lepiej dla własnego bezpieczeństwa w ogóle nie włączać tego kanału? Czy Ty jesteś aż tak podatny na kontrolę, że musisz negować cały kanał z takiego powodu? Jakbyś chociaż sam na to wpadł... a nie szedł tym idiotycznym nurtem "TVN jest be". Jakbyś miał choć trochę swojego rozumu to byś wiedział, że taka negacja zawęża horyzonty.
Nie podniecam się polityką dla tego wkurzają mnie ludzie powtarzający idiotyczne hasła propagowane przez idiotów. Tym bardziej "dorośli" co się podniecają zasłyszanymi skrótami <-żeby nie było, że dałem się ztrollować
Chyba jednak dałem się ztrollować
Reakcja forumowicza:
"Gdzie jest orzełek? hahahhaha Dobre "
Lecz po pewnym czasie:
"Ten koleś ma 16 lat. Gówniany ten filmik ."
Wypociny sadola:
"Jesteś chuj. Idź się uczyć. Nic nie wiesz o życiu itp."
Oto w ten sposób przedstawiłem sytuacje równania z gównem gimnazjalistów. I chuj macie racje, jechać po gównażerii. Takie gówno z 1 klasy gimnazjum łazi z szlugami, a i jeszcze kto ile wypił. Tępić te ścierwo.
Filmik napchany humorem jak mucha gównem.
Matizwa, tylko nie płacz. Jakby co do Ciebie nic nie mam
Chyba liceum tępaku.Co do reszty mogę stwierdzić,że jest to wypowiedź typowa dla wyrośniętego gówna,które ledwo co skończyło 18 i,które,jak przypuszczam,tępili rówieśnicy
Kamm ja tez nic do ciebie nie mam ale przystopuj trochę z tym ścierwem i gównażerią
Chyba liceum tępaku.Co do reszty mogę stwierdzić,że jest to wypowiedź typowa dla wyrośniętego gówna,które ledwo co skończyło 18 i,które,jak przypuszczam,tępili rówieśnicy
Kamm ja tez nic do ciebie nie mam ale przystopuj trochę z tym ścierwem i gównażerią
więcej przecinków!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów