📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
AbesM = i jestem za aborcją.
rockface123 napisał/a:
Ból dupy naszych polskich katolików, trzymających się dekalogu między innymi ,,nie przeklinaj" uważam za oficjalnie rozpoczęty
a gdzie w dekalogu masz "nie przeklinaj"? bo chyba nie doczytałem
Widzę że sadistic robi się powoli ostoją gimbusiarskich ateistów którzy zapluwają monitor za każdym razem kiedy widzą kogokolwiek z kleru. Aż tak was dupska bolą? Proboszcz w dupę was ładował czy braliście jego penisa do ust jak byliście ministrantami? Zapewne nie, powiem tylko jedno: ateizm nosi się w głowie, a nie na koszulce. Można by jeszcze uznać tą wstawkę gdyby była w jakiś sposób satyryczna, śmieszna bądź błyskotliwa ale niestety taka nie jest. Wygląda jakby została stworzona przez gimbusa który spierdolił z lekcji religii i w ramach protestu upublicznia takie suchoty ośmieszając siebie i prawdziwych ateistów. Więc albo gimboateiści zacznijcie używać szarych komórek albo zróbcie przysługę dla tego forum i nie wrzucajcie takiego nieśmiesznego ścierwa bo płakać się chce jak sobie pomyśle jak inteligentny musiał być twórca tego gówna
Butthurt strength level: --------------[]--
Ktoś tu ma niezły ból dupy... Czyżby jakieś złe wspomnienia po byciu ministrantem?
2 ojców w dupę ładuje autora ale odbić musi sobie na Kościele - takie zachowanie to nie ateizm, a zwykłe prostactwo!
A co daje ksiadz za loda ?
Snickersa a tak do rzeczy nigdy nie wielbilem kosciola, nie bylem ministrantem do pierwszej komuni poszedlem bo wszyscy szli i starzy kazali, a i jeszcze te prezenty - najwazniesze. Bierzmowanie zmusili mnie bo ze potem problemy beda. O maly wlos nie dopuscili by mnie do niego. A teraz jestem ateista do kosciola wstapilem przez rodzicow, chrzac mnie wybrali mi ta droge. Uwazam ze kazdy ma prawo wyboru i to sami powinnismy decydowac jako dorosli o chrzcie i o naszym zyciu w wierze lub nie.
Snickersa a tak do rzeczy nigdy nie wielbilem kosciola, nie bylem ministrantem do pierwszej komuni poszedlem bo wszyscy szli i starzy kazali, a i jeszcze te prezenty - najwazniesze. Bierzmowanie zmusili mnie bo ze potem problemy beda. O maly wlos nie dopuscili by mnie do niego. A teraz jestem ateista do kosciola wstapilem przez rodzicow, chrzac mnie wybrali mi ta droge. Uwazam ze kazdy ma prawo wyboru i to sami powinnismy decydowac jako dorosli o chrzcie i o naszym zyciu w wierze lub nie.
Oooooo i sam janusz palikot zawitał na sadisticu!
Siema janusz! Jak ci się tam układa z anią? A i czemu taki głupi login ("AbesM") wybrałeś ?
Siema janusz! Jak ci się tam układa z anią? A i czemu taki głupi login ("AbesM") wybrałeś ?
Ja pierdole spinacie sie o nie wiadomo co. To zwykły suchy, chujowy żart. Moglibyście ominąć ten temat ale wy się daliście sprowokować i o to chodziło. Sam dam piwo aby was powkurwiać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów