📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ból dupy naszych polskich katolików, trzymających się dekalogu między innymi ,,nie przeklinaj" uważam za oficjalnie rozpoczęty
Inoquez napisał/a:
bo ni chuja nie chce wiedziec o tobie cepie
to po co się w ogóle udzielasz?
A tego moderzy już nie uznają za suche...
JA pierdolę
Archeolog expert stwierdza: suche jak dupa Tutenhamona
JA pierdolę
Archeolog expert stwierdza: suche jak dupa Tutenhamona
Kurwa mać. Niektórym to odjebało już całkowicie. Sam nie jestem katolikiem, co więcej nie obchodzi mnie kosciol, ale juz mnie kurwica strzela jak wdize na kazdym kroku najezdzanie na ten kosciol.
Wiec autorze tematu, karny murzynski kutas ci w dupe za chujowy,niesmieszny, żenujący temat.
Wiec autorze tematu, karny murzynski kutas ci w dupe za chujowy,niesmieszny, żenujący temat.
zobaczymy ile mamy lewackiego ścierwa na sadisticu po ilości piwek...
adresikpuma napisał/a:
zobaczymy ile mamy lewackiego ścierwa na sadisticu po ilości piwek...
nie tyle lewackiego scierwa, co po prostu kompletnych kretynow
Wrzucić materiał powodujący kontrowersję w polityce i religii to grzech .
Nie wrzuca się takich materiałów, robi się syf, od chuja komentarzy, walki, wyzwiska, lecą warny a temat i tak wpadnie do sucharów ...
Nie wrzuca się takich materiałów, robi się syf, od chuja komentarzy, walki, wyzwiska, lecą warny a temat i tak wpadnie do sucharów ...
aspire3690 napisał/a:
Wrzucić materiał powodujący kontrowersję w polityce i religii to grzech .
tu nie o to chodzi.
ten temat jest po prostu CHUJOWY. jedynem motywem tego tematu bylo najezdzanie na kosciol. jakby to bylo przynajmniej zabawne albo inteligentne. ale ten orbazek jest po prostu chujowy i niesmieszny
No to przepadnie w sucharach i pokryje pyłem zapomnienia, nie trzeba się tak spinać.
Wyczuwam wzmożone dolegliwości związane z bólem odbytnicy w kręgach katumańskich troglodytów
Zimny kufelek raz.
Zimny kufelek raz.
androgenius napisał/a:
Wyczuwam wzmożone dolegliwości związane z bólem odbytnicy w kręgach katumańskich troglodytów
Zimny kufelek raz.
troglodyto naucz sie czytac
a dupa to ciebie musi bolec po stosunku z krzyśkiem b.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów