Aż tu nagle od jakiegoś czasu jakiś ktoś rzucił hasło: Jebać religię...
No spoko, ale po chuj???
Są pedofile wśród księży tak samo jak wśród lekarzy, prawników, murarzy, spawaczy itp.
Są złodzieje wśród księży, polityków, biznesmenów itp.
Są sekciarze, są różne chuje muje... i co ma do tego religia?
Na religii w szkole księdza miałem tak szczerego że sam powiedział że nasza wiara to sekta na ogromną skalę.
I od tego czasu stwierdziłem że: Nie wnikam i mam wyjebane, każdy robi to w co wierzy. Ja żyję swoim życiem, byłem u chrztu, komunii i wziąłem ślub, rzadko chodzę do kościoła no chyba że na czyjąś uroczystość, nie lubię księży których nie da się lubić, ale to nie znaczy że muszę ogłaszać to całemu kurwa światu i negować każdego katolika za to że chodzi do kościoła i rzuca całą złotówkę na tacę. Ja pierdolę człowiek to wolna istota i jeżeli nie szkodzi nikomu w bolesny sposób niech robi co chce...
czy taki to ma byc twoj kraj gdzie jachwe wazniejszy jest niz chleb , gdzie kosciol szponami ciemnoty od lat , kaleczy twe dzieci i wpaja im strach ... TFU jebany ciemnogrod
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów