18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
gracii 2013-05-12, 17:00
Ja pierdole od kiedy to sadol ma koszernych adminów? gdzie jest najlepszy koment? A dla wszystkich co plują na chrześcijaństwo, lub wstawiają te żałosne gify z Papieżem czarny kutach w dupę.
Zgłoś
vajron 2013-05-12, 17:03 1
Katolicy tolerancyjni? hahahaha.
Katolicy są tolerancyjni dla katolików.
99% sadola to katolicy - czy to nie tu się wjeżdża na: murzynów, żółtych, ciapatych, islamistów, żydów, ateistów, pedałów, kobiety?
@up nie pierdol mi, że katolicy są tolerancyjni.

Jak się robi obrazek obrażający islam to wszystkich to bawi. Jak sie zrobi coś a katolach to wszystkim żyłka pęka ze zdenerwowania. jebał was pies katole... hipokryci
Zgłoś
goral__ 2013-05-12, 17:30
Od Jana Pawła II to wy się odpierdolcie, bo jakby nie on ty bys teraz mowił zamiast "kurwa mać" to "job twoja mac"
Zgłoś
Ciastus888 2013-05-12, 18:28 1
@ All

Idę się wysrać
Zgłoś
Massdeath 2013-05-12, 18:31 4
vajron napisał/a:

Katolicy tolerancyjni? hahahaha.
Katolicy są tolerancyjni dla katolików.
99% sadola to katolicy - czy to nie tu się wjeżdża na: murzynów, żółtych, ciapatych, islamistów, żydów, ateistów, pedałów, kobiety?
@up nie pierdol mi, że katolicy są tolerancyjni.

Jak się robi obrazek obrażający islam to wszystkich to bawi. Jak sie zrobi coś a katolach to wszystkim żyłka pęka ze zdenerwowania. jebał was pies katole... hipokryci

W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
Zgłoś
J................D 2013-05-12, 18:40 1
a mnie to bawi , sciskajacy dupska won na krzyz .
Zgłoś
bravoteampolska 2013-05-12, 18:45 1
Ji^HaD napisał/a:

a mnie to bawi , sciskajacy dupska won na krzyz .

To tobie się ściska dupa .

To tak jakbym napisał , że każdy kto nie wierzy jest jebaną kurwą i złodziejem .

Zaraz byłyby odpisy negatywne .

To co wtedy według ciebie mógłbym napisać .
-- a mnie to bawi , ściskający dupska won do baraków wpierdalać gruz .
Zgłoś
slannesh 2013-05-12, 18:57
Patrzę na niektóre komentarze i nie mogę pojąć jakim debilem trzeba być żeby je napisać
Zgłoś
Rafao 2013-05-12, 18:59
widzę, że niebawem trzeba będzie rozstać się z sadolem. Plaga gimbozjebów zniszczyła prawie cały internet.
Zgłoś
m................t 2013-05-12, 19:37
a tam pierdolenie, na sadolu w chuj oklepane żarty o murzynach, ciapatych i islamie cieszą się wielkim poklaskiem gawiedzi ale wrzuć coś na kk to jesteś gimbus, debil i to mało zabawne. Gadanie o jebaniu kozy przez ciapatych jest oklepane jak skurwysyn a jednak dalej śmieszy. Zresztą chuj, wesoło się czyta zbulwersowanych obrońców i moralistów z kk wyzywających i życzących wrogom kk samego najgorszego, a jezus patrzy.
Zgłoś
tigerqaz 2013-05-12, 20:07 1
Ji^HaD napisał/a:

a ty wcale nie jestes fajny stajac przeciwko 80% spoleczenstwa

Zanim zmarł nasz papież jakoś cicho siedziało te 80% społeczeństwa nie sądzisz???
Nikomu nic nie przeszkadzało i było zajebiście.
Aż tu nagle od jakiegoś czasu jakiś ktoś rzucił hasło: Jebać religię...
No spoko, ale po chuj???
Są pedofile wśród księży tak samo jak wśród lekarzy, prawników, murarzy, spawaczy itp.
Są złodzieje wśród księży, polityków, biznesmenów itp.
Są sekciarze, są różne chuje muje... i co ma do tego religia?
Na religii w szkole księdza miałem tak szczerego że sam powiedział że nasza wiara to sekta na ogromną skalę.
I od tego czasu stwierdziłem że: Nie wnikam i mam wyjebane, każdy robi to w co wierzy. Ja żyję swoim życiem, byłem u chrztu, komunii i wziąłem ślub, rzadko chodzę do kościoła no chyba że na czyjąś uroczystość, nie lubię księży których nie da się lubić, ale to nie znaczy że muszę ogłaszać to całemu kurwa światu i negować każdego katolika za to że chodzi do kościoła i rzuca całą złotówkę na tacę. Ja pierdolę człowiek to wolna istota i jeżeli nie szkodzi nikomu w bolesny sposób niech robi co chce...

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
sobanek 2013-05-12, 21:06
Swoją drogą, za 10 lat będzie niezła dupa
Zgłoś
Dobrutro 2013-05-12, 21:51
To sprawa rodziców jak wychowują swoje dzieci, a nie państwa.
Zgłoś
Miszogun 2013-05-12, 23:16
Ty to debil jesteś. Albo ciapaty.

Miszogun
Zgłoś
pawelekdelag 2013-05-13, 13:02
Gdzie była spirala jak cie stary płodził!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów