📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A potem sie słyszy pierdolenie pseudoekologów, że zwierzeta zabijaja by miec pokarm.
Tu widocznie broniła swoich młodych.
A nie wierzyli jak mówili, że kaczki są niebezpieczne i nie powstrzymają się przed niczym...
Velture napisał/a:
Czarny brutalnie morduje białego w biały dzień.
Jaki on czarny? Jak już coś to kaczor morduje aryjską szwabską świnie, która się wpierdala na nie swoje podwórko.
PS. Coś słyszałem przymierza się do powrotu. Może się wróżba sprawdzi.
Taka mewa to nie byle jaki ptaszek ... zaskakujace, że dała się tak utopić
Wg homosiów, jak występuje spedalenie wśród zwierząt, to można to argumentowac na korzyść tej grupy, ale jak jest bójka na śmierć i życie, to już niewygodnie i nie powinniśmy zachowywać się, jak zwierzęta : /
poligon6 napisał/a:
A potem sie słyszy pierdolenie pseudoekologów, że zwierzeta zabijaja by miec pokarm.
Nie jestem pierdolonym pseudoekologiem,jestem pseudokoloidem,ale też nie bo nie wiem,ale walka o terytorium jest też walką o pokarm,bo on na tym terytorium występuje i starcza go na jeden ryj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów