I po co takiemu popielniczka? Odpowiadam: po nic. Chociaż... gdzieś tego kiepa musi wywalić. Może zje?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
słyszę że głos rozsądku przemówił
Pewnie liczył, że mu się jezus w tej bliznie objawi.
jakieś 20 lat temu widziałem sztuczkę z gaszeniem rozbuchanego żarem peta przez banknota najwyższego nominału ... przyłożenie banknotu do skóry na to pet , docisk przez chwile ... rana była podobna ,tyle że głęboka i trudnogojąca .... banknot cały który wędrował w ręce wygrywającego-demonstrującego ... potężne pieniądze koleś wygrywał (kilka pensji w dzień) ale co z tego jak wygląda teraz paskudnie .... głupota
chciałbym zobaczyć, jak zakażenie mu tą rękę ujebie.
I się ludzie oburzają, że z goryli robią popielniczki, jak one same tego chcą.
W sumie kiedyś dla zakładu zrobiłem to samo, jak dobrze przemywać szarym mydłem to teraz prawie śladu nima, tylko szczypało jak cholera xD
jak na psie, gratulacje!
Pomysł naprawdę zajebisty.
Nie tyle, że bolało bo jak człowiek pijany to wiadomo, ale do dziś mam ślad. Dodam, że to było jak miałam jakieś 18 lat.... matko, 14 lat temu! Jestem alkoholiczką na maxa! Piwo mi dać, już!
szare mydło leczy blizny, no proszę, to masz sposób na sprzedanie leku przynoszącego Ci wielomilionowe zyski bo jeszcze nikt takiego nie produkuje, może ekstrakt z mydła szarego zrób
komórki skóry posiadają coś takiego co nazywa się zdolność do regeneracji a po masażu, który siłą rzeczy wykonujesz myjąc się, pobudzasz dodatkowo ten proces
komórki skóry posiadają coś takiego co nazywa się zdolność do regeneracji a po masażu, który siłą rzeczy wykonujesz myjąc się, pobudzasz dodatkowo ten proces
Arahja7 napisał/a:
szare mydło leczy blizny, no proszę, to masz sposób na sprzedanie leku przynoszącego Ci wielomilionowe zyski bo jeszcze nikt takiego nie produkuje, może ekstrakt z mydła szarego zrób
Mniej pierdolenia, więcej gotowania !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów