📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aż chciało by się powiedzieć - to działa w dwie strony dziewczynko.
co to są kurwa "rejbany"?
Najgorszy typ dziewczyn, babo chłopy które nie potrafią się wziąć z życiem za bary tylko dalej bawią się z rapowanki i skejt subkulturę. Ledwo to skończyło zawodówkę, a do powiedzenia ma że hoho.
Prawdziwi mężczyźni albo są już zajęci, albo mają inne sprawy na głowie niż przyjmowanie się głupiutkimi pizdeczkami, które dają komu popadnie. Najpierw niech dziewczyna spojrzy na to czy jest prawdziwą kobietą, a potem niech disuje na hipsterów, którzy wcale nie muszą być niedżentelmeńscy(ale dziwny fix ;p). Tak jak powiedział jeden z apostołów czy ktoś tam: Szukaj, a znajdziesz.
Co nie zmienia faktu, że sama nosi dres i jest ubrana mało kobieco...
Pewnie lepsze różowe słit laseczki w obcisłych leginsach w panterke i z dekoltem po pępek nie ?
jak ją oglądam to się pytam gdzie te kobiety
Szanuję ją, bo jest z mojego miasta, dobrze nawineła itp. ale ubierając się w męskie rzeczy, nawija o mężczyznach, którzy chodzą w damskich. Chyba, że to taka prowokacja ...
przynajmniej kulturalnie spiewa bez bluzgów , nie jak te dwa matoły wyżej na wbw
MrBoryz94 napisał/a:
Pewnie lepsze różowe słit laseczki w obcisłych leginsach w panterke i z dekoltem po pępek nie ?
Jak obracasz się w takim śodowisku, gdzie albo są wsianki, albo plastiki albo laski ubrane jak ta co rapowała, to potem tak masz.
Jak jesteś odpowiednim typem człowieka to zwykle obracasz się w środowisku, gdzie z tego typu rzeczami się po prostu nie stykasz za bardzo. I są tam normalne fajne kobiece kobiety. Ale na wiejskiej dyskotece, imprezie na remizie czy na trzepaku przy blokach takich raczej nie znajdziesz.
Chociaż spedaleni faceci teraz faktycznie są wszędzie, szczególnie w dużych miastach. Mimo wszystko jest masa zdrowo myślących ludzi (i tych niemyślących, dresów), którzy starają się to wyśmiewac i tępic. Poza tym jak jakieś laski lecą na spedalonych cwelów, to to ich gust.
Jak facet jakiś by leciał np na grube baby z masą trądziku na twarzy, to w czym problem, to on jest debilem
A laski które się wtedy roztywają i nie myją twarzy albo coś, żeby wyglądac paskudnie też proszę bardzo, niech się ci fetyszyśi dobierają w swoich środowiskach. Chociaż jest to trochę wbrew zasadom natury, normalnie powinni powymierac.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów