📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Rozumiem istotę problemu... Ale jestem przekonany że nie musiał walić w drzewo. Tz jak już załapał ziemi to już chuj... Ale miał szansę wyhamować wcześniej skoro widział co się odjebalo
Pedały pierdolone w dupe kurwa jebane mać by to chuj strzelił skurwysynypierdolone w dupe ruchane!! Wy kurwa szmaciarze pierdolone chuje w dupe rżnięte kurwa mać chuj w dupe
I jakoś tak lżej człowiekowi
I jakoś tak lżej człowiekowi
C0C0JUMBO napisał/a:
Rozumiem istotę problemu... Ale jestem przekonany że nie musiał walić w drzewo. Tz jak już załapał ziemi to już chuj... Ale miał szansę wyhamować wcześniej skoro widział co się odjebalo
Dobra, skończ pierdolić.
w drzewo to auto nieźle uszkodzone
C0C0JUMBO napisał/a:
Dziecko, zrób prawko i dopiero się odzywaj.
grzehuu napisał/a:
chyba lepiej by im było gdyby przyyebali w samochód
rozjebanie takiego samochodu trochę kosztuje a ktoś mógł jeszcze przed nim stać
Kierowca jest uczony, że ma ominąć przeszkodę za wszelką cenę aby ukończyć wyścig no ale tu się nie udało i cały zespół musi teraz naprawiać furę.
Polaczki w dupe jechane buraki robaki bez kultury, rugać się tylko potrafią.... Kultury trochę, osły jedne...
Baronessa napisał/a:
Polaczki w dupe jechane buraki robaki bez kultury, rugać się tylko potrafią.... Kultury trochę, osły jedne...
Zamknij tom dupe jusz komunistyczny kurwa psie .
Cantakawah napisał/a:
Zamknij tom dupe jusz komunistyczny kurwa psie .
Zastanawia mnie wysryw tych baronessek i innych spierdolin. Podłapały kuciapy temat ze zrzutką odkąd rokse zamknęli czy ki chuj?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów