18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
C0C0JUMBO 2022-10-30, 14:51 2
Rozumiem istotę problemu... Ale jestem przekonany że nie musiał walić w drzewo. Tz jak już załapał ziemi to już chuj... Ale miał szansę wyhamować wcześniej skoro widział co się odjebalo
Zgłoś
Masturbator18 2022-10-30, 15:07 20
Pedały pierdolone w dupe kurwa jebane mać by to chuj strzelił skurwysynypierdolone w dupe ruchane!! Wy kurwa szmaciarze pierdolone chuje w dupe rżnięte kurwa mać chuj w dupe

I jakoś tak lżej człowiekowi
Zgłoś
dżonyłojlker 2022-10-30, 15:15 75
C0C0JUMBO napisał/a:

Rozumiem istotę problemu... Ale jestem przekonany że nie musiał walić w drzewo. Tz jak już załapał ziemi to już chuj... Ale miał szansę wyhamować wcześniej skoro widział co się odjebalo

Dobra, skończ pierdolić.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
HejterSadola 2022-10-30, 15:25 28
Sytuacja by wyglądała inaczej jak by stali przed skrętem a nie wszyscy 2 metry od samochodu.
Zgłoś
grzehuu 2022-10-30, 15:28 1
chyba lepiej by im było gdyby przyyebali w samochód
w drzewo to auto nieźle uszkodzone
Zgłoś
Dżepetto 2022-10-30, 15:37 29
C0C0JUMBO napisał/a:

Dziecko, zrób prawko i dopiero się odzywaj.
Zgłoś
nemalypy 2022-10-30, 15:40
ciekawe ile razy jeszcze takie filmiki zatocza koło w internecie.
Zgłoś
Sayoko 2022-10-30, 15:51
Jebane sekciarze kurwy zajebane !!!!!
Zgłoś
szubiennica2 2022-10-30, 15:51 4
grzehuu napisał/a:

chyba lepiej by im było gdyby przyyebali w samochód
w drzewo to auto nieźle uszkodzone

rozjebanie takiego samochodu trochę kosztuje a ktoś mógł jeszcze przed nim stać
Zgłoś
smc 2022-10-30, 15:54
Polnische Wirtschaft
Zgłoś
DziQ1916 2022-10-30, 15:58 1
Kierowca jest uczony, że ma ominąć przeszkodę za wszelką cenę aby ukończyć wyścig no ale tu się nie udało i cały zespół musi teraz naprawiać furę.
Zgłoś
Baronessa 2022-10-30, 16:12
Polaczki w dupe jechane buraki robaki bez kultury, rugać się tylko potrafią.... Kultury trochę, osły jedne...
Zgłoś
C................h 2022-10-30, 16:27 27
Baronessa napisał/a:

Polaczki w dupe jechane buraki robaki bez kultury, rugać się tylko potrafią.... Kultury trochę, osły jedne...

Zamknij tom dupe jusz komunistyczny kurwa psie .
Zgłoś
KoniecZartow 2022-10-30, 16:33 6
Cantakawah napisał/a:

Zamknij tom dupe jusz komunistyczny kurwa psie .

Zastanawia mnie wysryw tych baronessek i innych spierdolin. Podłapały kuciapy temat ze zrzutką odkąd rokse zamknęli czy ki chuj?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów