📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Koles (operator kamery) dostanie odszkodowanie i pozbędzie się psychicznego bo ten trafi do domu starców tudzież wariatów. Czyli operator ma wkońcu spokój i się cieszy jak mało kto
Słodycze niszczą mózg - demencja starcza też...
czy w tym piekarniku, ktory rozjebal nie bylo kiedys petard? ten sam dziadek, ale inne filmik
też mi się wydaje że kiedyś już widziałem ten piekarnik w roli głównej z petardami i wystraszonym dziadkiem...świetny prolog do kampanii "Nie krzywdź, a nie będziesz krzywdzony"
pewnie jakis adhd
choc jak staremu schowalem piwo to tv mi przez okno wyjebal
choc jak staremu schowalem piwo to tv mi przez okno wyjebal
Xenomorph08 napisał/a:
Koles (operator kamery) dostanie odszkodowanie i pozbędzie się psychicznego bo ten trafi do domu starców tudzież wariatów. Czyli operator ma wkońcu spokój i się cieszy jak mało kto
odszkodowanie dla bezrobotnego syna od ojca, który pewnie wyposażył tę kuchnię masz fantazję
a to, że ma coś z głową to chyba wiadomo, bo koleś z kamerą pytał go czy wziął leki...
@up nie wiedziałem że jest bezrobotny? skad masz takie dane? Czyzby rodzina?
Staruszek ma problemy z cukrem, nic specjalnego, wiele razy widziałem takie akcje
Cukierki, które uratowały operatorowi kamery życie, po demolce w kuchni myślę że była by jego kolej.
Bo się kurwa ojcu nie zabiera cukierków
Tymczasem w Ameryce...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów