18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Hiszpanie uwolnili 39 seksualnych niewolnic. Były sparaliżowane czarną magią. Wiele dziewcząt nie skończyło jeszcze 18. roku życia. Były trzymane w okolicach miasta Almeria.

39 młodych Nigeryjek odzyskało wolność w akcji służb trzech krajów. Hiszpanie dostali wsparcie sił brytyjskich i nigeryjskich. Naloty w 11 miejscach przeprowadzono w listopadzie 2017 roku, jednak Europol poinformował o niej dopiero teraz, obawiając się o uprzedzenie przestępców w trakcie prowadzonego dalej śledztwa.

Sukcesem było uwolnienie ofiar, ale także zatrzymanie 89 członków gangu. Są oni zamieszani w handel ludźmi i zmuszanie dziewcząt do prostytuowania się. Wśród zatrzymanych jest znany DJ z Nigerii, który miał pomagać w przerzucie dziewcząt do Europy - podaje Reuters.

Dziewczęta zostały przemycone do Hiszpanii przez Libię i Włochy. Jeszcze na kontynencie afrykańskim ich oprawcy podali je rytuałom voodoo, by zmusić ofiary do wykonywania rozkazów. Młode kobiety były śmiertelnie przerażone "zabiegami magicznymi" - relacjonują policjanci.

o2.pl/artykul/hiszpanie-uwolnili--seksualnych-niewolnic-byly-sparalizo...

No i się pytam gdzie ta hiszpańska inkwizycja jak się czary mary odprawia na ich podwórku? I mistrzowski pierwszy komentarz:
"Polki wyjeżdżające na wczasy też często ulegają "czarnej magii". Oprawcy wykorzystują długie czarne przedmioty łubu-dubu."
Zgłoś
poligon6 2018-03-23, 14:14 3
Abraxus nie moze podejść do kompa, bo obiera mi ziemniaki z parości w piwnicy, wiec napisze za niego. "W Polsce tez gwałcom." Dziekuję.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
Argeusz 2018-03-23, 14:20 4
@up gdybym był polskim dyktatorem to ludzi takich, jak ty kazałbym kastrować.

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
nowynick 2018-03-23, 14:23 1
tak teraz pomyślałem, że jak dzięki Voodoo można mieć harem niewolnic seksualnych to może warto się konwertować?
Zgłoś
poligon6 2018-03-23, 14:26 2
Argeusz napisał/a:

@up gdybym był polskim dyktatorem to ludzi takich, jak ty kazałbym kastrować.

Jak chcesz możesz abraxia zmienić przy pyrach, odsapnie sobie chłopak przy odrzucaniu gnoju, ale pamiętaj na 16 maja byc gotowe i sparowane bo wtedy obrzadek jest.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
janlew 2018-03-23, 14:38 1
nowynick napisał/a:

No i się pytam gdzie ta hiszpańska inkwizycja jak się czary mary odprawia na ich podwórku?

Wróci, spokojnie, wróci.
Zgłoś
Wiewór 2018-03-23, 14:54 6
poligon6 napisał/a:

Abraxus nie moze podejść do kompa, bo obiera mi ziemniaki z parości w piwnicy, wiec napisze za niego. "W Polsce tez gwałcom." Dziekuję.

Jakoś mnie nie dziwi, że masz całą piwnicę pyrów
Co innego może wpierdalać polski cham z prowincji?
Zimniok dla proletariusza poligona elementarnym składnkiem diety. Pyry pod każdą postacią a w niedzielę oczywiście po kosciele schabowe z "kapustom", ewentualnie konserwową surówką szwedzką z biedry
Taka wspaniała zróżnicowana kuchnia polska z tradycją
Kup sobie do tych zimniorów taki parownik jak dla świń to go opalisz śmieciami. Dwie pieczenie na jednym ogniu. Pyrów na cały dzień nagotujesz i śmieci się pozbędziesz. Cebulko.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
poligon6 2018-03-23, 15:07
@up

Na a teraz gnój odwalaj i na obrządek bo wi-fi obetnę w oborze i grzyb mnie obchodzi ze lekarz kazał ci stopniowo neta odstawiac.

Zgłoś
Wiewór 2018-03-23, 15:21 6
@up kurwa nie wytrzymie. Jeszcze gnój masz? Ładny stereotyp. To pewnie jeszcze masz ubiór polskiego chłopa małorolnego - beret z antenką, gumioki, starą marynarkę i turecki sweter??

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
poligon6 2018-03-23, 15:29
Jak juz wywaliłeś gnój to mozesz sobie we wiaderku troche internetu przynieść.

Zgłoś
krasnal_hałabała 2018-03-23, 16:49 2
@allup, Czy ja jestem na sadolu czy na jakiejś wrzucie? jeden na drugiego, drugi na piątego a gdzie admin? za Jachasia był admin!!!
Zgłoś
banerr 2018-03-23, 18:20
Kiedy wyciągam moją czarodziejską różdżkę ze spodni to większość lasek też jest zaczarowana.
Zgłoś
Kriski 2018-03-23, 18:29 1
banerr napisał/a:

Kiedy wyciągam moją czarodziejską różdżkę ze spodni to większość lasek też jest zaczarowana.

To zdziwienie odbiera im świadomość, zdziwienie że można mieć tak małego.
Zgłoś
htp 2018-03-23, 19:46 1
Wracając do tematu - przecież mamy księży od egzorcyzmów, chyba dadzą sobie radę z prymitywnymi zaklęciami voodoo?
Zgłoś
MakKfacz 2018-03-24, 10:48 8
Że nikt jeszcze tego nie zrobił.

Nie staraj się, i tak umrzesz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów