Nie wylewaj waćpan wina!Qrwa jak dobrze czytać takie komentarze jak powyżej. Normalni mężczyźni a nie jakieś zniewieściałe męskopodobne cioty. Juz widzę co by pisali na takim np. wykopie.pl , białoreycerze, pedały, ciotexy, antifiarze, stulejarza, pedalarze, transy, i innej maści i płci lewackie niedojeby !!! A tutaj, normalna merytoryczna dyskusja i równouprawnienie 100 %
na wykopie większość komentarzy które czytasz (te w kluczowych miejscach, podbijane plusami itp.) są, podobnie jak same znaleziska, w jakichś 80% tworzone przez pracowników agencji medialnych i nie mają nic wspólnego z czyimikolwiek opiniami, dopóki jakieś puste pudła rezonansowe nimi nie nasiąkną i nie przyjmą jako swój punkt widzenia.
internet został przejęty i zaorany. duże portale nie różnią się niczym od telewizji, a część z nich ma nawet tych samych co telewizja mocodawców. Wyborcza przeniosła się na wykop/reddit itp, tvn przeniósł się na onet/wp itp. i w dalszym ciągu wesoło działają sobie na rzecz niemiec/ międzynarodówki.
Za jakieś 50 lat następca Brauna zrobi dokument o transformacji polskich mediów. nigdzie tego nie puszczą ale będzie tam dużo ciekawych informacji. Może nawet będzie coś o nas i screen tego komentarza? nie moge się doczekać.
Qrwa jak dobrze czytać takie komentarze jak powyżej. Normalni mężczyźni a nie jakieś zniewieściałe męskopodobne cioty. Juz widzę co by pisali na takim np. wykopie.pl , białoreycerze, pedały, ciotexy, antifiarze, stulejarza, pedalarze, transy, i innej maści i płci lewackie niedojeby !!! A tutaj, normalna merytoryczna dyskusja i równouprawnienie 100 %
Wykop stał się pytałem lwicowo+lgbt szkoda pusac.
Najlepszy był kopniak wieloryba ha ha ha. Tak to jest jak się ogląda netflix zamiast nauczyć sie walczyc ha ha ah.
Do dziś twierdzi że mnie nie opluła
na wykopie większość komentarzy które czytasz (te w kluczowych miejscach, podbijane plusami itp.) są, podobnie jak same znaleziska, w jakichś 80% tworzone przez pracowników agencji medialnych i nie mają nic wspólnego z czyimikolwiek opiniami, dopóki jakieś puste pudła rezonansowe nimi nie nasiąkną i nie przyjmą jako swój punkt widzenia.
No nie zgodze się do końca. Sam codziennie tam pisuję i mam dużo plusów. A jestem zwykłym prawakiem, bez wsparcia i kasy jakiś agencji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów