Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najczęściej wlewając w siebie hektolitry piwa kupionego w okolicznych sklepach bo już wydanie 5 złotych na jedno piwo to dla takiego człowieka majątek.
Jaki bogacz kurwa sie odezwał. A weź wydaj stawke godzinną na rozwodnione szczyny, a żeby sie napierdolić to całą dniówke.
Stop procent racji. Ale tamci to państwo murzyństwo i im wolno, bo są tacy cool i wyluzowani
Kurde, Sadol wrzuca dwa posty na raz. Super, że przynajmniej edytować można
@up
Nie dziw się, że u nas to są hity. Disco polo jest dla ludzi ciemnych umysłowo. Przejedź się latem po wszelkich okolicznych jarmarkach, festynach czy innych tego typu imprezach wiejskich(z resztą w większych miastach też trafiają się tacy artyści). Prosty tekst, najczęściej o ruchaniu, o dupach, o miłości, prosty podkład muzyczny i ludzie bawią się. Najczęściej wlewając w siebie hektolitry piwa kupionego w okolicznych sklepach bo już wydanie 5 złotych na jedno piwo to dla takiego człowieka majątek. U mnie co roku jest taki jarmark, także na własne oczy widzę co się dzieje. W tamtym roku występowały w mojej miejscowości Mirami(Ukrainki od "Sexualna"). hajs niemały za to wzięły ale tak napierdalały z playbacku, że głowa mała. Ale tak to jest jak nie można zapewnić mikrofonów z autotune czy tego typu sprzętu...
Edit:
I żeby nie było różni artyści dawali swoje występy. Grał Grubson, Natural Dreadkillaz, Hurt, Mesajah, Damian Ukeje plus pomniejsze zepoły rockowe, folkowe itp. W tym roku ma grać Kaczor i Pih. Koncerty są darmowe A najsmutniejsze jest to, że ludzie najlepiej bawią się przy śmiesznych dejotach z radia Eska, którzy tak naprawdę puszcza muzykę z laptopa, czy disco polo z playbacku...
o ja jebie jakie pierdolenie, Ty na wesele pewnie Bacha zamawiasz a na imprezach zakładasz sobie słuchawki i puszczasz Verdiego...
a) jesteście z jebanego pokolenia gówna (czyt. jot pe jot pe ,a jak Ci wpierdolą to dzwonisz na policje.
b) jesteście jakimiś nerdami którzy napierdalają w wowa/lola czy inne gówno 24/7 i pierdolą jakie to Disco Polo jest chujowe bo czasem za oknem ktoś puści i nie słyszycie jak lvl wbijacie.
c) jesteście z sosnowca
innej opcji po prostu kurwa nie ma ... ludzie świetnie się przy tym bawią i będą bawić. Przebywając w klubach czy na weselach wolicie machać głową w jebany murzyński rytm trzepania kałem o kamień i podpierając ściany(Wy to się kurwa bawicie ... będzie co wnukom opowiadać) czy bawić się przy disco polo ,tańcząc z dziewczynami i spędzając zajebiście czas w gronie znajomych.
a teraz jebane gimby dawać hejty a potem idźcie zajaraj papierosa póki Ojciec nie widzi.
PS. nie ma nic do Disco Polo. Nie słucham ale znam i wiem że coś takiego musi istnieć. Osobiście wolę wyszaleć się przy The Prodigy albo NOISIA. Wiem jestem głupim gimbem bo nie rozumiem cudu Disco Polo.
Tak btw smutno mi się na sercu zrobiło gdy zapowiadał drugi materiał. Ten list że gdy leciało ATC koleś zaczął śpiewać disco. Takiego przeboju nie znać?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów