18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Wczoraj wrzuciłem jeden z odcinków, a że nie jest ich na razie dużo to postanowiłem umieścić tutaj wszystkie
Mogłem to zrobić od razu, no ale cóz, nie pomyślałem.
Także tego, endźoj.

Zgłoś
Floyd_The_Barber 2013-08-02, 15:18 2
Porównajcie:
Killing Joke - Eighties i Nirvana - Come as you are
Perfect - Ale w koło jest wesoło i Rolling Stones - One Hit (to the body)
Zgłoś
xBaker 2013-08-02, 15:25
Jeszcze jeden będzie, nie zuploadował się ;_;
Zgłoś
GhostScarface 2013-08-02, 15:31
kolego szanowny nie znam cie ale z całym szacunkiem "chujmnieto???" kto tu jest tępy do kurwy nedzy Flo Rida czy publika ??a ci co najwiecej szczekają że chujnia że cover itd, jak typ co prowadzi ten zjebany program(widać że pajac) to są pierwsi do tańca na baletach i śpiewania tego typu tekstów jadąc kurwa samochodem , ja zostałem wychowany na innym rodzaju muzyki ale jak wbijam skuć ryja z ekipą to wolę żeby to właśnie taka pozytywna muzyka leciała jak H.Metal czy coś po czym masz ochotę wjebać płody z zupką chinską,ale to tylko moja opinia.

Talk Shit Get Hit
Zgłoś
xBaker 2013-08-02, 15:37
Ja również wychowałem się na innej muzyce, ale powiedz szczerze, co innego usłyszysz po właczeniu radia jak nie te piosenki? Już nawet antyradio puszcza jakieś disco-ścierwo.
Zgłoś
papryk 2013-08-02, 16:00 8
@Ghost po co tyle spiny. z całym szacunkiem ale mnie jebie na czym sie wychowałeś. ja tam slucham wszystkiego, albo mi sie podoba albo nie, chuj czy rock, metal, rap czy dub step. Jak jest fajne to jest fajne, tyle wtym temacie.
Fajny temat i ciekawy, czy przypadkiem podobne, czy rzeczywiście zajebane żywcem a może i po prostu sample za ugodą.
Warto czasem pomyślec jak dziala rynek muzyczny, ze różne hity z różnych czasów uzywaja tych samych fragmentow. Że z potencjalnie nieskonczone ilości kombinacji tekstów i dzwieków akurta te zapadaja w ucho i pamiec i staja sie "hitami".
Dla autora piwko!
Zgłoś
mazurpl 2013-08-02, 17:00 2
Behemoth-Conquer All i Anthrax-Be All End All

"I envy the maggots
Their stuff at least sticks together"
Zgłoś
xBaker 2013-08-02, 17:02 26
Nie mogę już zedytować pierwszego postu, a skleroza robi swoje, także:
Zgłoś
GhostScarface 2013-08-02, 17:28 1
@papryk napisałeś to samo tylko innymi słowami ,a co do spinania sie to ja sie spinam ??? a kto wymyslił ten zjebany program ?

Talk Shit Get Hit
Zgłoś
R................s 2013-08-02, 17:59
e tam pierdolenie, że z kogoś ściągają. Te "gwiazdy" nie napisały ani jednej piosenki ani też nie skomponowały muzyki. Oni mają wyglądać a piosenki i muzyka są robione pod publikę przez specjalistów.
Zgłoś
papryk 2013-08-02, 17:59 1
@Ghost
Nie, nie napisałem tego samego. Wręcz przeciwnie, mi sie program spodobał, bo ciekawy porusza temat.(napisałem juz nawet dlaczego)
Swoja drogą, szaczun dla np takiego Pitbulla, nakosił kasy i jest znany a co zrobił? muzyka ze starszej piosenki, pare lasek, "uno dos tres kłatro" i hej platynki i $$.
Moża hejtowac taki jak Pitbull ale gdybym sam mial szanse na gruba kase, to tez bym robil takie badziewne hity, skoro jest popyt czemu tego nie wykorzystać?
jest chujowe, nieslucham i zyje dalej, a dlatakich jak on props ze maja wyjebane i odwalaja chałe skoro innym sie podoba.
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2013-08-02, 18:11 1
Oddział Zamknięty - Murek & Guns N' Roses - Nightrain

albo

Dżem - Kilka Zdartych Płyt & Rolling Stones - Satisfaction

Ale zwycięzcą i tak jest polski zespół MECH. Porównajcie ich "Brudną Muzykę" z "Livin' on a Prayer" Bon Jovi oraz "Realny Świat" z "Destruction Overdrive" Black Label Society
Zgłoś
Trollerson 2013-08-02, 19:23
hehehehhehyhyhyhyhyhyhy, jam jest muszyn wasz pan, klękacje pszede mno poladzki!! onone XDXDXD

Zawód: Trolling Prymitywny, Forma słaba
Zgłoś
Endiegs 2013-08-02, 19:36
Ale te współczesny "hity" są strasznie prymitywne muzycznie. Wystarczy choć trochę znać teorię muzyki. Za takie gówno płacą tyle kasy. Każdy matoł może zostać producentem i kompozytorem.
Zgłoś
Philipek 2013-08-02, 20:01
szkoda, ze dzieci slysza najpierw te szajskie covery jestem 91' wiec wiekszosc orginalow jest duuuzo starsza odemnie ale i tak je (prawie) wszystkie znam.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów