18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:34
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:47
🔥 Przesłanie do kozojebców - teraz popularne
Wczoraj wrzuciłem jeden z odcinków, a że nie jest ich na razie dużo to postanowiłem umieścić tutaj wszystkie
Mogłem to zrobić od razu, no ale cóz, nie pomyślałem.
Także tego, endźoj.

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MeshLonghair 2013-08-02, 20:08
Porównajcie sobie początki utworów (chodzi mi o główne riffy) takich numerów, kolejno od powstania:

1. Decapitated - The Fury
2. Virgin Snatch - State of Fear
3. Saratan - Mastema

Cóż można dodać, zespoły nr 2 i 3 są z Krakowa, Decap nie ale są z tą sceną mocno związani.
Zgłoś
s................u 2013-08-02, 20:25
Sreremef sama puszcza w kółko to gówno.
Zgłoś
Piotrusisko 2013-08-02, 20:34
Rmf- fem jest zaje**sty robi program o plagiowaniu piosenek i puszcza te przeróbki kilka razy dziennie w radiu. Pomijając że więcej jest reklam je**nego magnezu niż muzyki. Nie słuchajcie tego komercyjnego g*wna!
Zgłoś
s................u 2013-08-02, 20:41
Tylko alternatywy za bardzo nie ma. Może poza autorskimi programami na trójce.
Zgłoś
Uuk 2013-08-02, 21:26
Z tym Maleńczukiem to kurwa co za przegięcie

Sam powiedział, że Yugoton to są covery bałkańskich piosenek

I ostatnia nocka to jest COVER i Maleńczuk wielokrotnie to podkreślał- że przerobił znaną piosenkę bałkańską- przełożył tekst na Polski i zaśpiewał w tym projekcie

Już kurwa na siłe wyszukuje mały fiutek

Nie dopisał[em- chodzi mi o to, że wypowiadając się o danym elemencie co prawda neutralnie- ale wrzucając go między stek bzdur i plagiatorstwa, nadaje mu takie samo miano.
Pzdr
Zgłoś
avalanch 2013-08-02, 22:11
Jebana komercha dzisiejszych czasów :/
Zgłoś
K................l 2013-08-02, 22:38
Cóż. Ludzie robiący prawdziwą, piękną muzykę muszą zajmować się czymś innym, aby wyżywić rodzinę, a takie śmiecie ypu Ke$sha i inny syf mają kupe kasu za robienie gówna na oczach innych
Zgłoś
MrCollie 2013-08-02, 23:56 5
Wy też macie takiego sąsiada, konesera "dobrej" muzyki?

Człowiek chce sobie odpocząć a tu napierdala:
a) disco polo typu mydełko faa
b) rap w stylu jebać policje, wychowała mnie ulica, jarać baty jak bazooka, pozdro dla ziomków, elo, elo kurwa 8:0
c) muzyka typu jeb, jeb, buc, jeb, buc, hands up, jeb buc (techno i inne pochodne i temu podobne)

Zgłoś
swirus221 2013-08-03, 0:01 1
whosampled.com/
Zgłoś
m................0 2013-08-03, 0:14
xBaker napisał/a:

Nie mogę już zedytować pierwszego postu, a skleroza robi swoje, także:

1: 15 sasha gej ??
Zgłoś
p................5 2013-08-03, 2:05
Kto do chuja slucha czegos takiego? Rozumiem odmienne gusty muzyczne, ale jesli ktos slucha czegos tylko dlatego ze nakurwia radio, to nie jest jego gust, a zwykly promowany badziew, ktorego nikt by nie znal gdyby nie odpowiednia reklama.
Zgłoś
kaelem 2013-08-03, 3:47 1
sram na pitbulla kacową laksą, zawsze był pajacem i pajacem zdechnie
Zgłoś
a................7 2013-08-03, 17:35
whosampled.com - cała strona poświęcona samplom.
Zgłoś
Tajulek 2013-08-03, 19:41
3 odcinek i mózg rozyebany! Offspring i MC Hammer?
Zgłoś
Adiosos 2013-08-04, 8:02
Przecież to jest nowa generacja samplowania! Jak nie masz hajsu to patrzysz gdzie był hajs wczesniej, dogrywasz bas i jakis werbel, zmieniasz słowa (tylko nie rytm) i jest hit. Karma dla debili
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem