18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Wczoraj wrzuciłem jeden z odcinków, a że nie jest ich na razie dużo to postanowiłem umieścić tutaj wszystkie
Mogłem to zrobić od razu, no ale cóz, nie pomyślałem.
Także tego, endźoj.

Zgłoś
xBaker 2013-08-07, 14:12 2

Zgłoś
deluxe 2014-01-17, 21:22 11
Troche szkoda...
Zgłoś
Polandball 2014-01-17, 21:37
Nic nowego polscy "artyści", kurwa, po 5 latach studiów teatralnych , muzycznych i filmowych potrafią jedynie się wysilić do tego by zerżnąć od kogoś pomysł - w kinie, telewizji, muzyce itp.
a najlepsze jest jeszcze to, że często biorą za to niemały hajs od państwa w ramach "szerzenia kultury polskiej"..
Zgłoś
kondziu7 2014-01-17, 21:43
Żelazna kurtyna to napędzała, nikt wtedy nie mógł usłyszeć nawet co się dzieje po drugiej stronie. A jak nie można było usłyszeć to kto niby miał by ich wtedy oskarżyć o plagiat. A teraz? Pieniądze zgarneli i mają w dupie.
Panie Marku@ A co dają takie studia? Jeśli jakakolwiek kreatywność w szkołach od dziecka jest niszczona programem z góry...
Zgłoś
peron 2014-01-17, 21:45
wedle tego zestawienia modelowego w 2:58 mozna by stwierdzic, ze the police plagiatowal ryszarda...
Zgłoś
Ptoon 2014-01-17, 21:58 4
Plagiat plagiatowi nierówny. Tworząc muzykę popularną mamy do wyboru ogromną, ale skończoną ilość brzmień i to zupełnie naturalne, że część piosenek będzie bardzo podobna. Zresztą jeżeli ktoś kiedyś próbował sam coś zagrać to wie, że bardzo trudno jest wywalić wszystkie motywy muzyczne z głowy i specjalnie koncentrować się tylko na tym żeby to było coś niepodobnego. Zresztą można usłyszeć jakąś piosenkę raz przypadkiem i bezwiednie stworzyć coś podobnego i trudno wymagać wtedy od artysty żeby prześledził całą historię muzyki żeby stwierdzić, że to nie jest plagiat.
Dla tych co uważają, że to tylko kwestia robienia kasy i duch w polskim narodzie umarł (@up'y) polecam ten filmik

Wszystkie te kawałki są stworzone na tych samych czterech akordach.
Zgłoś
Polandball 2014-01-17, 22:12
@kondziu7 no właśnie absolutnie nic - talent trzeba mieć, a nie go się wyuczyć... w mojej opini to tylko marnotrawstwo państwowej kasy
Zgłoś
Presty 2014-01-17, 23:00
Ściągali, nie ściągali.
Nikt ich póki co nie ściga, a niektóre kraje maja surowsze prawo niż nasze.
Ja nie słyszałem oryginałów, za to przy ich przebojach świetnie się bawiłem.
Kawał mojego życia.
Szczęśliwego życia.
I chwała naszym wykonawcom, że tak, a nie inaczej to zrobili
Zgłoś
kubalagt 2014-01-17, 23:18
Zwyczajnie kradzione bity, wielkie mi halo.
Zgłoś
hudziel 2014-01-17, 23:36
Polscy "artyści" murzynami przemysłu muzycznego.

Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
Zgłoś
deluxe 2014-01-18, 1:37 11
No i jak tu żyć, skoro nawet nasi wokaliści i wokalistki kradną? Jedynie w pierwszej nucie wyszliśmy na okradzionych...
Zgłoś
vass 2014-01-18, 2:29 4

Zgłoś
konradtl 2014-01-18, 3:28
Zgłoś
E................k 2014-01-18, 3:31
vass, Kierwa dobre .
Zgłoś
enduroboy 2014-01-18, 9:03
gdzie sa te polskie Megahity???
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów