18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
🔥 Ucieczka z pokoju przesłuchań - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Plastykpl 2019-12-06, 18:18 5
Dzwońcie do ZOO bo im małpy spierdoliły.
Zgłoś
Zimol2980 2019-12-06, 18:25 4
Standard w nl czarny Piotruś budzi tu mieszane uczucia dla większości jest to tradycja, w śród lewakow i "nowoprzybylych Holendrów" jest to ból dupy no bo przecież jak tak można choć dziwi mnie dlaczego tak nie walczą z black friaday
Zgłoś
kamuha 2019-12-06, 18:57 4
kothletino napisał/a:

Tutaj nie chodzi o postać mikołaja tylko jego pomagierów. My mamy elfy czy śnieżynki, w Holandii pomocnikami mikołaja są tzw "Zwarte Piet" są to postacie które obowiązkowo muszą być pomalowani na czarno. Ostatnio była spora afera właśnie o to w jaki sposób przedstawiana jest postać pomocnika mikołaja i, że uderza to w ludzi o ciemnej karnacji obijając się o rasistowski stereotyp niewolnika.

W sprzeciwie rasistowskim zachowaniom na temat karnacji, zgodnie z wolnością równością i demokracją, ale też korzystając z demokratycznej wolności do wypowiedzi stwierdzam.
-Jebane brudasy!
Zgłoś
areekdee 2019-12-06, 19:16 1
czy tylko ja mam wrażenie czy on gada gorzej niż świnia chromka?
Zgłoś
dzban_30 2019-12-06, 19:42 3
MalcolmX napisał/a:

Jebane smoluchy. A ta szmata, Kidawa-Błońska jeszcze deklaruje, że ich do nas będzie ściągać.

niestety za twojej partii wpuszczono ponad 15 tyś muzłuman a to o ponad 5 tys więcej, niż deklarowało PO, węgiel też miał być tylko Polski a sprowadzają o 60% więcej z Rosji, gratuluje wypranego mózgu..
Zgłoś
NataliaW 2019-12-06, 19:51 3
Tyle tu jest jadu na PIS i ogółem na cywilizacje chrzescijanska że, Czekam aż PO, razem, SLD itd przejmą władzę
Chcę zobaczyć jak was murzyny napierdalaja , jak was gwałcą, chcę zobaczyć jak ciapaki rozrywają się na waszych pedalskich dyskotekach

poligon6 napisał/a:

Na szczescie w Polsce momentalnie dostali by wpierdol.

Od kogo ? Jak w dużych miastach mieszkają same pedały popijajace sojowa łatę, no chyba że chodzi o tych wysmiewanych kiboli
Zgłoś
Andrzejkrautz 2019-12-06, 20:03 5
kothletino napisał/a:

Tutaj nie chodzi o postać mikołaja tylko jego pomagierów. My mamy elfy czy śnieżynki, w Holandii pomocnikami mikołaja są tzw "Zwarte Piet" są to postacie które obowiązkowo muszą być pomalowani na czarno. Ostatnio była spora afera właśnie o to w jaki sposób przedstawiana jest postać pomocnika mikołaja i, że uderza to w ludzi o ciemnej karnacji obijając się o rasistowski stereotyp niewolnika.

Tu karykatura w temacie.
"Żeby uniknąć ewentualnych dyskusji, zostawiłem Zwarte Pieta w domu i wziąłem ze sobą Polaków."

Zgłoś
Emereson 2019-12-06, 21:35 5
Jak mnie wkurwia to gównoskóre tałatajstwo - jak im się nie podoba tradycja w Europie niech spierdalają do swoich chatek z gówna gdzieś w Afryce. Nikt ich tu kurwa nie zapraszał!
Zgłoś
Smokw 2019-12-06, 22:36 1
dzban_30 napisał/a:

niestety za twojej partii wpuszczono ponad 15 tyś muzłuman a to o ponad 5 tys więcej, niż deklarowało PO, węgiel też miał być tylko Polski a sprowadzają o 60% więcej z Rosji, gratuluje wypranego mózgu..

Ta. wirtualna rzeczywistość w dniu wylotu Kopaczowej do Berlina mówiło się już o 200 tysiącach niepotrzebnych imigrantów, którzy nie przeszli weryfikacji. my mieliśmy dostać ten odrzut, wraz z innymi państwami satelitami. Później media niemieckie to potwierdziły. Także weź już nie mów, że ktoś ma sprany mózg bo tak Ci się coś wydaje. a propo węgla to nie ma rozwoju bez energii elektrycznej. Może wolisz jak za PO fabryki stały w wakacje przez prawie dwa tygodnie? Skąd chcesz brać węgiel? Skąd chcesz brać prąd?
Zgłoś
T................y 2019-12-06, 22:37 1
poligon6 napisał/a:

Na szczescie w Polsce momentalnie dostali by wpierdol.

No jasne, kibole i "narodowcy" - obrońcy europejskich wartości, baliby się otworzyć ryja.
Zgłoś
żmij 2019-12-06, 23:03 3
TranzystorWyklęty napisał/a:

No jasne, kibole i "narodowcy" - obrońcy europejskich wartości, baliby się otworzyć ryja.

Wierz mi, stary, sam bym sobie takiego pierdolnął.
Zgłoś
p................a 2019-12-06, 23:49 3
Pierdolone islamskie bydło
Zgłoś
Novik 2019-12-07, 6:40
Holenderski Mikołaj miał pomocnika czarnucha :3
Zgłoś
Kesmin 2019-12-07, 8:36 2
kothletino napisał/a:

A w tym wszystkim jest najspieszniejsze to ze te MAUPY nie ogarniaja ze zwarte piet jest bialy ale ujebany w sadzy dla nich to czarny pomocnik swietego mikolaja czyli niewolnik
Zgłoś
Scartabelli 2019-12-07, 17:24
Smokw napisał/a:

Ta. wirtualna rzeczywistość w dniu wylotu Kopaczowej do Berlina mówiło się już o 200 tysiącach niepotrzebnych imigrantów, którzy nie przeszli weryfikacji. my mieliśmy dostać ten odrzut, wraz z innymi państwami satelitami. Później media niemieckie to potwierdziły. Także weź już nie mów, że ktoś ma sprany mózg bo tak Ci się coś wydaje. a propo węgla to nie ma rozwoju bez energii elektrycznej. Może wolisz jak za PO fabryki stały w wakacje przez prawie dwa tygodnie? Skąd chcesz brać węgiel? Skąd chcesz brać prąd?

No tak, a za PiS-u tylko ilośc imigrantów z Bangladeszu wzrosła o ponad 2500%(!). Nie wspominam już o Indiach, Pakistanie, Uzbekistanie i tak dalej. A to bydło imigranckie które chcieli nam przysłać Niemcy i tak w dwa tygodnie spierdoliłoby spowrotem do Niemiec. Masz mózg wyprany przez TVP jeśli uważasz że PiS różni się czymkolwiek od Po, chyba tylko tym że przydziewają narodowo-katolicką maskę , udaja jacy to oni sa patriotyczni a potem robią dokładnie to samo co PO, zalewają ten kraj Ukraińcami i Ciapatymi.

PiS i PO to jedno zło.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem