Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tutaj nie chodzi o postać mikołaja tylko jego pomagierów. My mamy elfy czy śnieżynki, w Holandii pomocnikami mikołaja są tzw "Zwarte Piet" są to postacie które obowiązkowo muszą być pomalowani na czarno. Ostatnio była spora afera właśnie o to w jaki sposób przedstawiana jest postać pomocnika mikołaja i, że uderza to w ludzi o ciemnej karnacji obijając się o rasistowski stereotyp niewolnika.
W sprzeciwie rasistowskim zachowaniom na temat karnacji, zgodnie z wolnością równością i demokracją, ale też korzystając z demokratycznej wolności do wypowiedzi stwierdzam.
-Jebane brudasy!
Jebane smoluchy. A ta szmata, Kidawa-Błońska jeszcze deklaruje, że ich do nas będzie ściągać.
niestety za twojej partii wpuszczono ponad 15 tyś muzłuman a to o ponad 5 tys więcej, niż deklarowało PO, węgiel też miał być tylko Polski a sprowadzają o 60% więcej z Rosji, gratuluje wypranego mózgu..
Chcę zobaczyć jak was murzyny napierdalaja , jak was gwałcą, chcę zobaczyć jak ciapaki rozrywają się na waszych pedalskich dyskotekach
Na szczescie w Polsce momentalnie dostali by wpierdol.
Od kogo ? Jak w dużych miastach mieszkają same pedały popijajace sojowa łatę, no chyba że chodzi o tych wysmiewanych kiboli
Tutaj nie chodzi o postać mikołaja tylko jego pomagierów. My mamy elfy czy śnieżynki, w Holandii pomocnikami mikołaja są tzw "Zwarte Piet" są to postacie które obowiązkowo muszą być pomalowani na czarno. Ostatnio była spora afera właśnie o to w jaki sposób przedstawiana jest postać pomocnika mikołaja i, że uderza to w ludzi o ciemnej karnacji obijając się o rasistowski stereotyp niewolnika.
Tu karykatura w temacie.
"Żeby uniknąć ewentualnych dyskusji, zostawiłem Zwarte Pieta w domu i wziąłem ze sobą Polaków."
niestety za twojej partii wpuszczono ponad 15 tyś muzłuman a to o ponad 5 tys więcej, niż deklarowało PO, węgiel też miał być tylko Polski a sprowadzają o 60% więcej z Rosji, gratuluje wypranego mózgu..
Ta. wirtualna rzeczywistość w dniu wylotu Kopaczowej do Berlina mówiło się już o 200 tysiącach niepotrzebnych imigrantów, którzy nie przeszli weryfikacji. my mieliśmy dostać ten odrzut, wraz z innymi państwami satelitami. Później media niemieckie to potwierdziły. Także weź już nie mów, że ktoś ma sprany mózg bo tak Ci się coś wydaje. a propo węgla to nie ma rozwoju bez energii elektrycznej. Może wolisz jak za PO fabryki stały w wakacje przez prawie dwa tygodnie? Skąd chcesz brać węgiel? Skąd chcesz brać prąd?
Na szczescie w Polsce momentalnie dostali by wpierdol.
No jasne, kibole i "narodowcy" - obrońcy europejskich wartości, baliby się otworzyć ryja.
No jasne, kibole i "narodowcy" - obrońcy europejskich wartości, baliby się otworzyć ryja.
Wierz mi, stary, sam bym sobie takiego pierdolnął.
A w tym wszystkim jest najspieszniejsze to ze te MAUPY nie ogarniaja ze zwarte piet jest bialy ale ujebany w sadzy dla nich to czarny pomocnik swietego mikolaja czyli niewolnik
Ta. wirtualna rzeczywistość w dniu wylotu Kopaczowej do Berlina mówiło się już o 200 tysiącach niepotrzebnych imigrantów, którzy nie przeszli weryfikacji. my mieliśmy dostać ten odrzut, wraz z innymi państwami satelitami. Później media niemieckie to potwierdziły. Także weź już nie mów, że ktoś ma sprany mózg bo tak Ci się coś wydaje. a propo węgla to nie ma rozwoju bez energii elektrycznej. Może wolisz jak za PO fabryki stały w wakacje przez prawie dwa tygodnie? Skąd chcesz brać węgiel? Skąd chcesz brać prąd?
No tak, a za PiS-u tylko ilośc imigrantów z Bangladeszu wzrosła o ponad 2500%(!). Nie wspominam już o Indiach, Pakistanie, Uzbekistanie i tak dalej. A to bydło imigranckie które chcieli nam przysłać Niemcy i tak w dwa tygodnie spierdoliłoby spowrotem do Niemiec. Masz mózg wyprany przez TVP jeśli uważasz że PiS różni się czymkolwiek od Po, chyba tylko tym że przydziewają narodowo-katolicką maskę , udaja jacy to oni sa patriotyczni a potem robią dokładnie to samo co PO, zalewają ten kraj Ukraińcami i Ciapatymi.
PiS i PO to jedno zło.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów