📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
poligon6 napisał/a:
Na szczescie w Polsce momentalnie dostali by wpierdol.
Od Mikołaja czy od pani Mikołajowej?
To zachowanie wymuszające pożywienie, wiem bo widziałem na Animal Planet.
Jebane smoluchy. A ta szmata, Kidawa-Błońska jeszcze deklaruje, że ich do nas będzie ściągać.
Nie zatłukli go ani nie podpalili, więc chyba wyjątkowy dzień w postępowej europie.
MalcolmX napisał/a:
Jebane smoluchy. A ta szmata, Kidawa-Błońska jeszcze deklaruje, że ich do nas będzie ściągać.
Mikołaj powinien dac im prezent w postaci kuli w łeb
Oooo małpy uciekly z zooo. Jebane czarne małpy, bez urazy dla małp
jak Piłsudski mawiał
Polska to piękny kraj, tylko ludzie kurwy.
raczej całego świata się tyczy
Polska to piękny kraj, tylko ludzie kurwy.
raczej całego świata się tyczy
Szkoda że mikołaj nie miał automatu pod kiecką powinien poczęstować ich ołowiem mmm piękny widok by był... no ale cóż święta tuż tuż wszystko możliwe zobaczymy kto co odpierdoli w tym roku
Tutaj nie chodzi o postać mikołaja tylko jego pomagierów. My mamy elfy czy śnieżynki, w Holandii pomocnikami mikołaja są tzw "Zwarte Piet" są to postacie które obowiązkowo muszą być pomalowani na czarno. Ostatnio była spora afera właśnie o to w jaki sposób przedstawiana jest postać pomocnika mikołaja i, że uderza to w ludzi o ciemnej karnacji obijając się o rasistowski stereotyp niewolnika.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów