Uwaga : Materiał zawiera spore dawki pedalskiego rechotu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Temu są pedałami bo żadnej cipki wcześniej nie mieli, tylko równie niedołężnych kolegów
Mi sie wydaje, ze to ustawione wszystko
ShockY napisał/a:
Tak Was wszystkich widzę, sadole drogie
Oho uwaga główny rozpłodnik w stadzie
"Dam mu dotknąć cipkę bo jest gejem" - poziom skurwienia osiągnął apogeum.
P.S. W skrócie pedały,kurwy,lewaki którym co raz bliżej do dyktatorów których się wystrzegają
Dobra sadole, personalia tej pani proszę
Prawdziwy chłop to nie tylko by dotykał ale i polizać by nie odmówił.
"you keep snacks down here?" ojapierdole, popieram pierwszy komentarz!
piszczą jakby widzieli jakąś dziurę z zębami, a pewnie nie raz mieli rozpierdolony odbyt jak dom w czeczeni
"I am so so so honored to be a part of this video" Co one mają w tych głupich łbach?!!
PS: To tak jakbym dał lesbie pobawić się moim chujem, która chętna na pucowanie kindybała?
PS: To tak jakbym dał lesbie pobawić się moim chujem, która chętna na pucowanie kindybała?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów