18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
p................a 2014-03-09, 21:54 3
Nie walczyli, bo na stosach płonęli, gdzie i tych powaleńców miejsce.
Zgłoś
Kac_Kupa 2014-03-09, 22:02 135
Dziwna akcja, nagie miecze,
To pedały, wiecie przecież.
Co się do nas stawiać chciały,
Głupie, ciepłe, tępe pały.
Dziś historia jest właściwa,
ich zakonu chyba ni ma.
Zgłoś
Atreyu 2014-03-09, 22:09 4
@pietras_ja

Rozróżniając geja od pedała, bo jest w tym pewna różnica polegająca na wizerunku i chęci narzucania swoich poglądów - to masz rację, ale tylko połowicznie, Ci drudzy owszem płonęli.

Natomiast Ci pierwsi... nawet biorąc te najbardziej zaniżone statystyki którymi posługuje się np. Kościół Katolicki - to jest ogromne prawdopodobieństwo że przynajmniej kilku tam walczyło i to po obu stronach.

Wielu pewnie się z tym nie pogodzi.
Zgłoś
Abram_Rudobrody 2014-03-09, 22:23 3
Kac_Kupa sadolowy poeta !
Zgłoś
Akki11 2014-03-09, 22:24 3
Jakbym był niemcem to też bym wolał zostać gejem. Te ich "kobiety"
Zgłoś
Eustachy6 2014-03-09, 22:24
Top komentarz.
Zgłoś
białywęgorz 2014-03-09, 22:30
Dobrze skwitował
Zgłoś
Bartz 2014-03-09, 22:33
Chyba kurwa po stronie krzyżackiej.
Zgłoś
2................d 2014-03-09, 22:35
każdy tak naprawde ma wyjebane na pedalstwo od góry do dołu, mogli sie napierdalać pod tym Grunwaldem - chuj nas to boli. Ale tam pewnie nie informowali ostentacyjnie o swoim prywatnym popierdoleniu i walczyli jak ich Bóg nakazał.
Zgłoś
Catacombe 2014-03-09, 22:45
pietras_ja napisał/a:

Nie walczyli, bo na stosach płonęli, gdzie i tych powaleńców miejsce.

Jedna rzecz przychodzi mi na myśl:

Hurr Durr
Zgłoś
Imper3838 2014-03-09, 23:04
Kac_Kupa napisał/a:

Dziwna akcja, nagie miecze,
To pedały, wiecie przecież.
Co się do nas stawiać chciały,
Głupie, ciepłe, tępe pały.
Dziś historia jest właściwa,
ich zakonu chyba ni ma.

Napisz jakiś wierszyk na hardzie na fekaliach, będziesz prawie jak Mr. Drwalu.
Zgłoś
Plecionkarz 2014-03-09, 23:43 1
Atreyu napisał/a:

@pietras_ja

Rozróżniając geja od pedała, bo jest w tym pewna różnica polegająca na wizerunku i chęci narzucania swoich poglądów - to masz rację, ale tylko połowicznie, Ci drudzy owszem płonęli.

Natomiast Ci pierwsi... nawet biorąc te najbardziej zaniżone statystyki którymi posługuje się np. Kościół Katolicki - to jest ogromne prawdopodobieństwo że przynajmniej kilku tam walczyło i to po obu stronach.

Wielu pewnie się z tym nie pogodzi.

Nie ma żadnego rozróżnienia na geja i pedała. Po prostu część pedałów ma taką rolę: być bezczelnym i krzyczeć. Wtedy ludzie twojego pokroju sobie myślą: gej to coś wesołego, spokojnego i fajnego, niech się ruchają w dupę i adoptują dzieci. W końcu to nie są tamci drudzy którzy tak narzucają się. A ty jeszcze to wszystko łykasz i im pomagasz w rozsiewaniu propagandy że gejuchy to tacy mili serdeczni panowie.
Zgłoś
ghan666 2014-03-09, 23:46
walczyli geje z Ulrichem na czele!
Zgłoś
Pirun 2014-03-09, 23:48
hahahaha ale kombos, normalnie facet podsumował.....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem