Może i suchar, ale jak na takiego gbura to szczyt poczucia humora
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Może i suchar, ale jak na takiego gbura to szczyt poczucia humora
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jarek ty stary zgrywusie !
jak na halloween przebrales sie za brata to w ogole przeszedles sam siebie zwariowany wariacie ty !
jak na halloween przebrales sie za brata to w ogole przeszedles sam siebie zwariowany wariacie ty !
... powiedział zoofil
jarosław od dawna znany jest ze swojego zajebistego poczucia humoru
zarty jakie ma takie ma niektore sa ciekawe ale zwazcie na to ze czy gbur czy nie profesora ma kase ma i was wlacznie z calym narodem w dupie ma bo on zyciowych problemow nie ma bawi sie w najlepsze ( nie liczac straty brata )
Zatrzymajcie filmik od Pener666 w 0:12 i porównajcie z sygnaturą.
Kurwa on ma mordę jak jakieś przerośnięte dziecko i śmiech podobny nawet :|
Jareczku, znajdź sobie kobietę, podymaj trochę, to staniesz się normalny
jak by ktoś tak mu powiedział to już by było ze ktoś mu tyra aferę
ta jak na kabaret limo o skecz
w którym marszałek Piłsudski mówi w krypcie Wawelskiej "spierdalaj" do nowo przybyłego Lecha Kaczyńskiego.
ta jak na kabaret limo o skecz
w którym marszałek Piłsudski mówi w krypcie Wawelskiej "spierdalaj" do nowo przybyłego Lecha Kaczyńskiego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów