📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
To nie jest facet !
prawdziwy facet tak nie reaguje. To pierdolona ciota która emanuje pedalstwem na kilometr.
Tak jest wyjebiście nietolerancyjny i nigdy nie zaakceptuje pedałów a tym bardziej zniewieściałości u "facetów" .
Niech tylko jakiś dupowkład spróbuje ich bronić...
prawdziwy facet tak nie reaguje. To pierdolona ciota która emanuje pedalstwem na kilometr.
Tak jest wyjebiście nietolerancyjny i nigdy nie zaakceptuje pedałów a tym bardziej zniewieściałości u "facetów" .
SiaraSiarzewski napisał/a:
Nie pierdololisz się widze. browar!!
I co i tylko przez to, że jest spedalony trzeba go tępić?
No pewnie kurwa, że tak!
No pewnie kurwa, że tak!
Ja ostatnio wzruszyłem się jak opalarka przejechała mi po ręce, zapach pieczonego kurczaka i twarda skorupka. Potem troszeczkę się ślimaczyło ale jest git.
Ja ostatnio wzruszyłem się jak opalarka przejechała mi po ręce, zapach pieczonego kurczaka i twarda skorupka. Potem troszeczkę się ślimaczyło ale jest git.
Jak wyżej, nie ma piwa, bo będzie promocja pedalstwa, a sadistic nie jest od promowania pedalstwa. AMEN
Zajebcie go kurwa, proszę!
Zanim coś z siebie przypadkiem wypuści
Zanim coś z siebie przypadkiem wypuści
Ten kto obraża homoseksualistów jest kryptopedałem molestowanym przez księży.
Nadal twierdzę, że pedalstwo pedalstwem, ale ten koleś jest po prostu chujowy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów