Wytłumacze Ci może dzieki temu będzie o jedną osobę wiecej przeciw temu. Ogólnie tak jak mówią księża cele wyglądają na szlachetne aby kobieta i facet mieli równe szanse na arierę w życiu,pensje,stanowiska itp. Tylko, że gender prowadzą osoby zazwyczaj homo lub po prostu pojebane. Idealogia opiera się na tym, że jak twoja żona urodzi dziecko chłopca i Ty dasz go do przedszkola nauczycielka ma prawo powiedzieć Ci, że jesteś świnią i twój chłopiec może chce być dziewczynka? i przez to pod twoją nieobecnością będzie kazała mu bawić się lalkami zabierając mu samochodziki i będzie ubierała w sukienki,dawała na głowe peruke blond włosy itp. Wygląda to jakbym teraz się mścił itp. w pewnym sensie tak ale jak czytałem wywiad z matką, która jest za gender to powiedziała wyraźnie "zabrałam im samochodziki i dałam lalki ale teraz chłopcy bawą się już autkami" w jakimś przedszkolu zabrali zabawki auta i dziecięce kuchenki itp. a zabawki neutralne są porozrzucane po całym pomieszczeniu aby dzieci się nie segregowały.
To jest pojebane, ja rozumiem, że jak w macicy rozmnażają sie komórki miliardy razy to może dojść do błedu i wtedy tworzy się męski mózg ale kobiece ciało to wtedy jak widzimy dziecwczynke chącą być mechanikiem itp. to okej a potem operacja zmiany płci no okej w takim wypadku trzeba.
Nie można natomiast wmawiać chłopcu że kutaa między nogai ma przypadkiem i czy nie chce być dzewczynką.
Pytnie tylko...jeśli dziewczynki będą bawiły się(pod przyusem bo gender chce wymusić anie jak uważa dać możliwość) autkami itp. to czy jak dojrzeją będą miały instyk macierzyński? Czt faceci, którzy będą bawli się lakami,grzebieniami itp. będą chceli iść do cięzkiej pracy? NIE KURWA!!! nie będą chceili bo wychowali się jako delikatne istoty a kobiety są fizycznie słabsze więc nawet jakby były po męsku wychowywane to 98% z nich była by za delikatna fzycznie! Jak tylko zostane kiedyś ojcem i ktoś w przedszkoly spróbuje wcsnąc gender, dziecko zabieram!!!! a nauczycielce pluje w twarz! Jak będę miał chłopa będzie się bawił czym chce, będzie chciał lalke? no okej będzie miał lalek ale i tez mnóstwo autek itp. (ja miałem lalki actionmac
a barbie bawiłem się u kuzynki udawając małżeństwo i jakoś jestem normalny a gender chce nam uświadomić że jesteśmy pojebani).
Gender wymyśliła gruba baba której nikt nie chciał i czuła się skrzywdzona.
bambamryla napisał/a:
Gender to wymysł katoli, żeby ludzie nie odwracali się od kościoła.
Najłatwiej zjednoczyć sobie ludzi mając jakiegoś wroga. Kiedyś to były wyprawy krzyżowe, a dzisiaj to gender.
Dla muzułamanów wrogiem są niewierni, dlatego islam jest taki silny.
Teraz pewnie zostanę pojechana przez "miłosiernych chrześćjan"
ohh tak, jesteś taka nowoczesna pocisnęłaś katoli
teraz wyciągnij czarnego kutasa z dupy.
Rozumiem, że jesteś ateistką która 24 grudnia pójdzie na wigilie udając przed babcią katoliczke?
będziesz dzieliłaś się opłatkiem? hahah kurwa hipokrytka ultra 3000!
Nie przyjmuje czegoś takiego jak "ale to pogańskie święto!
) nie kurwa! ateista ma w dupie każde święto i w nic nie wierzy. Możesz tylko i wyłącznie uczestniczyć w wigilii ale nie świętować bo wtedy jesteś gównem a nie ateistką. Daje stówę że jesteś pizdą która obraziła się na kościół gdy katechetka kazał ci przepisać całą tablice a przed rodziną boisz się przyznać. Ja powiedziałem w kościół nie wierze ale w Boga tak dlatego na msze nie chodzę a jak pójdę odświętnie to nie daje na tace chyba, że pieniądze z tacy idą na jakąś pomóc co zostaje podkreślone. Masz 21 lat pewnie srasz na widok ciapatych i jesteś typowym lewakiem z opryszczonym ryjem. Gówno się znasz na polityce i na ideologi gender. Usłyszałaś "równość płci" i już z pizdy ci poleciało a kurwa jak ktoś cie nie przepuści to ból dupy.
Jeszcze lepiej, pewnie jesteś gimboteuszem, która podaje 21 lat a jeszcze włosy na piździe ci nie wyrosły.
kurwa jeszcze ta nie widze z histroii. Czy ty wiesz dziewczynko po co były wyprawy krzyzowe? a po to aby stłumić ataki ciapatych i kurwa żeby odbić jerozolime nawet nie chcieli podbijać krajów tylko odbić święte dla nich miejsce! Kurwa mać pewnie jesteś typową laską dresiarza, na czarno włosy,wyjebane na leckje i cały czas w ostatniej ławce. Typowa do wyruchania i po wszystkim naplucie na morde, tak zawiniętą zostawić.