Było już o tym sporo ale to już przerasta wszystko. Niedługo jeszcze molestowanie własnego dziecka będzie wskazane i brane jako dobre wychowanie.. W ogóle im się w głowach już popierdoliło..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobrze ktoś wcześniej zauważył, że takich dewiacji nie można nazywać GENDER bo gender to dziedzina nauki zajmująca się płcią w róznym kontekście czyli seksualnym, społecznym itp (to tak ogólnie, jeśli jednak źle mówię to proszę mnie poprawić). inna sprawa, czy ktoś może wrzucić jakies potwierdzenie tego o czym mówi tu ksiądz? jakieś źródło czy coś, o tym germańskim nauczaniu?
Niech spróbują tylko to "skopiować" w Polsce. Bardzo chętnie pójdę do więzienia za storpedowanie takich "zajęć".
Mam nadzieję, że pójdziecie w moje ślady
Mam nadzieję, że pójdziecie w moje ślady
Mieszkam w niemczech 14 lat i powiem wam jedno.ten kto wierzy w te bzdury powinien sie przebadac na ewentualny brak mózgu.
Wychowują trochę inaczej dzieci,ale napewno nie ma takich cyrkow.
Poza tym nawet im to wychodzi,bo niemki sie tak nie kurwia jak nase rodaczki.Większość polek ktore nie sa z polakami sa ciapkami.
W polsce kazdy lubi się wypowiadac o innych krajach nie wiedząc o nich nic.
....a prawda jest taka,że jestesmy meksykiem europy.
Wychowują trochę inaczej dzieci,ale napewno nie ma takich cyrkow.
Poza tym nawet im to wychodzi,bo niemki sie tak nie kurwia jak nase rodaczki.Większość polek ktore nie sa z polakami sa ciapkami.
W polsce kazdy lubi się wypowiadac o innych krajach nie wiedząc o nich nic.
....a prawda jest taka,że jestesmy meksykiem europy.
Klecha autorytetem w każdej dziedzinie życia. To jest największe zagrożenie współczesnego świata.
Gender [to krok w niewiadomo jakim kierunku, o ile nie wstecz] - od (nad)ludzi do podludzi
Wy qrwa jeszcze nie zrozumieliście? Ludzie którym pozwala się na prawie wszystkie pożądliwości i zachcianki, wychowuje się bez żadnego kręgosłupa moralnego i kulturowego są jak manekiny na sznurkach którymi można łatwiej sterować. Ludzie na więcej dla władzy pozwolą jeśli obieca im się pseudo wolność. Rozstrzelać z błogim uśmiechem na twarzy i tyle
Moja kuzynka od małego wychowywała się w niemczech i pamiętam, że jak mieliśmy tak po 14 lat to opowiadała że mieli lekcje jak nakładać prezerwatywę na penisa, wprawdzie o lizaniu nic nie opowiadała ale myślę ze to co mówi ten ksiądz to całkowita prawda. A jeżeli nie wyślesz dzieciaka na lekcje z lizania penisa to zabiorą ci dziecko, bo ono nie jest twoje tylko pedalskiego państwa. U nas próbują wprowadzić to samo. Podziękujmy wszyscy PO, TR, SLD i tym popieprzonym feministkom.
Wyłączyłem to bo nie rozumiem tego co słyszałem.Pojeby z EU i kurwy genderowskie do pieca!!!
Hahhah ja pierdole, ale się uśmiałem słuchając tego gówna. NIGDZIE W NIEMCZECH TAM NIE MA, LUDZIE BY SIĘ TAM WKURWILI. Znalazł się a'la profesor, który za kasę gada pierdoły na rzecz feministek. Studiuję w Niemczech i z lizaniem kutasów przez dzieci jeszcze się nie spotkałem XD jakiś fanatyk katolicki robi wodę z mózgu ludziom, a niektózy debile widzę, że w to uwierzyli.
Nigdzie tak nie ma nawet w tym artykule który był podany kilka postów wyżej. Obudźcie się ludzie.
Wpiszcie sobie w google "Niemcy uczą seksu 5-latki".
Wpiszcie sobie w google "Niemcy uczą seksu 5-latki".
Kurwa mać, TVN, GW i chuj wie jeszcze co to manipulacyjna tuba judeobolszewików, ale już losowy niedojebany quasi-videobloger to wasz mentor. Zobaczycie nagram podobny filmik i trafi to na główną i zaciągniecie się tym jak motopompa piachem z niewybetonowanego szamba.
nie będę się wypowiadał nie wiadomo jak długo, powiem tylko jedno - czytając komentarze niektórych z was, jeszcze bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że na świecie jest za dużo ludzi, za dużo DEBILI, którzy łykają wszystko, co im się poda, pod warunkiem, że jest to przedstawione w internecie i pod maską "pana Prófesóra". i tylko zaraz sie zacznie - wina Tuska, wina rządu! - ogarnijcie się, bo to właśnie tacy jak wy pro-patrioci, zaślepieni przez flage i "honór", pójdą pierwsi na odstrzał za moralny debilizm.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów