18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Było już o tym sporo ale to już przerasta wszystko. Niedługo jeszcze molestowanie własnego dziecka będzie wskazane i brane jako dobre wychowanie.. W ogóle im się w głowach już popierdoliło..

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
r................l 2014-03-01, 6:00
dobrze ktoś wcześniej zauważył, że takich dewiacji nie można nazywać GENDER bo gender to dziedzina nauki zajmująca się płcią w róznym kontekście czyli seksualnym, społecznym itp (to tak ogólnie, jeśli jednak źle mówię to proszę mnie poprawić). inna sprawa, czy ktoś może wrzucić jakies potwierdzenie tego o czym mówi tu ksiądz? jakieś źródło czy coś, o tym germańskim nauczaniu?
Zgłoś
a................0 2014-03-01, 6:06 1
Niech spróbują tylko to "skopiować" w Polsce. Bardzo chętnie pójdę do więzienia za storpedowanie takich "zajęć".

Mam nadzieję, że pójdziecie w moje ślady
Zgłoś
miskolargol 2014-03-01, 7:44 5
Mieszkam w niemczech 14 lat i powiem wam jedno.ten kto wierzy w te bzdury powinien sie przebadac na ewentualny brak mózgu.
Wychowują trochę inaczej dzieci,ale napewno nie ma takich cyrkow.
Poza tym nawet im to wychodzi,bo niemki sie tak nie kurwia jak nase rodaczki.Większość polek ktore nie sa z polakami sa ciapkami.
W polsce kazdy lubi się wypowiadac o innych krajach nie wiedząc o nich nic.
....a prawda jest taka,że jestesmy meksykiem europy.
Zgłoś
romozomo 2014-03-01, 8:08 3
Klecha autorytetem w każdej dziedzinie życia. To jest największe zagrożenie współczesnego świata.
Zgłoś
kinko 2014-03-01, 9:36
kto to kurwa jest? co to za oszołom? "seks-narkomani"?
Zgłoś
nots 2014-03-01, 9:38
PS to prawda
Zgłoś
Falsum 2014-03-01, 9:48 1
Gender [to krok w niewiadomo jakim kierunku, o ile nie wstecz] - od (nad)ludzi do podludzi
Zgłoś
tatoo1 2014-03-01, 9:50 1
Wy qrwa jeszcze nie zrozumieliście? Ludzie którym pozwala się na prawie wszystkie pożądliwości i zachcianki, wychowuje się bez żadnego kręgosłupa moralnego i kulturowego są jak manekiny na sznurkach którymi można łatwiej sterować. Ludzie na więcej dla władzy pozwolą jeśli obieca im się pseudo wolność. Rozstrzelać z błogim uśmiechem na twarzy i tyle
Zgłoś
O................y 2014-03-01, 9:55 2
Moja kuzynka od małego wychowywała się w niemczech i pamiętam, że jak mieliśmy tak po 14 lat to opowiadała że mieli lekcje jak nakładać prezerwatywę na penisa, wprawdzie o lizaniu nic nie opowiadała ale myślę ze to co mówi ten ksiądz to całkowita prawda. A jeżeli nie wyślesz dzieciaka na lekcje z lizania penisa to zabiorą ci dziecko, bo ono nie jest twoje tylko pedalskiego państwa. U nas próbują wprowadzić to samo. Podziękujmy wszyscy PO, TR, SLD i tym popieprzonym feministkom.
Zgłoś
Tuathanach 2014-03-01, 9:57 1
Wyłączyłem to bo nie rozumiem tego co słyszałem.Pojeby z EU i kurwy genderowskie do pieca!!!
Zgłoś
L................4 2014-03-01, 10:19 4
Hahhah ja pierdole, ale się uśmiałem słuchając tego gówna. NIGDZIE W NIEMCZECH TAM NIE MA, LUDZIE BY SIĘ TAM WKURWILI. Znalazł się a'la profesor, który za kasę gada pierdoły na rzecz feministek. Studiuję w Niemczech i z lizaniem kutasów przez dzieci jeszcze się nie spotkałem XD jakiś fanatyk katolicki robi wodę z mózgu ludziom, a niektózy debile widzę, że w to uwierzyli.
Zgłoś
blablablablablabla 2014-03-01, 10:29
Nigdzie tak nie ma nawet w tym artykule który był podany kilka postów wyżej. Obudźcie się ludzie.
Wpiszcie sobie w google "Niemcy uczą seksu 5-latki".
Zgłoś
S................r 2014-03-01, 11:07
Kurwa mać, TVN, GW i chuj wie jeszcze co to manipulacyjna tuba judeobolszewików, ale już losowy niedojebany quasi-videobloger to wasz mentor. Zobaczycie nagram podobny filmik i trafi to na główną i zaciągniecie się tym jak motopompa piachem z niewybetonowanego szamba.
Zgłoś
NarevKenoki 2014-03-01, 11:58 3
nie będę się wypowiadał nie wiadomo jak długo, powiem tylko jedno - czytając komentarze niektórych z was, jeszcze bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że na świecie jest za dużo ludzi, za dużo DEBILI, którzy łykają wszystko, co im się poda, pod warunkiem, że jest to przedstawione w internecie i pod maską "pana Prófesóra". i tylko zaraz sie zacznie - wina Tuska, wina rządu! - ogarnijcie się, bo to właśnie tacy jak wy pro-patrioci, zaślepieni przez flage i "honór", pójdą pierwsi na odstrzał za moralny debilizm.
Zgłoś
Tassadar 2014-03-01, 15:42
Gender to ta sama kurwa co inna fanatyczna skrajność jak nazizm faszyzm komunizm. Każde w nadmiarze nie prowadzi do niczego dobrego.

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem