Było już o tym sporo ale to już przerasta wszystko. Niedługo jeszcze molestowanie własnego dziecka będzie wskazane i brane jako dobre wychowanie.. W ogóle im się w głowach już popierdoliło..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niemcy zawsze były gniazdem największego skurwienia, nieważne jakiego. Wcześniej centrum nazizmu, teraz pedalstwa, zboczenia i chorej "tolerancji" (oczywiście tylko dla brudasów i ciepłych). Teraz rzeczywiście nie jestem pewnien, co jest gorsze, ideologia Hitlera czy ideologia, tfu, gender (chociaż ideologia to określenei trochę na wyrost).
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Tu chodzi o produkcję kastratów umysłowych, którzy w końcu sami się wybiją i wyginą. Niedługo państwo będzie kazało posyłać dzieci w wieku 5 lat do szkół, a za parę lat państwo będzie jak w korei nacjonalizować dzieci i tworzyć podludzi niezdolnych do samodzielnego myślenia.
"Po co nacjonalizować fabryki, nacjonalizujmy ludzi" Hitler, to się właśnie dzieje
"Po co nacjonalizować fabryki, nacjonalizujmy ludzi" Hitler, to się właśnie dzieje
Tak jest! Mojego kolegi brat cioteczny mieszka u szwabów i opowiadali mi o takich zajęciach, że facet może sobie lalke wybrać , a rodzice obserwują to..
Multi kulti kurwa mać pierdolone! Nie będzie Niemców, nie będzie Francuzów, nie może być Anglików. Będą jebani, zboczeni, zjednoczeni europejczycy, bez historii, bez kultury, bez rasy bez granic, ......................................................
Panie Boże Wszechmogący! Ty to widzisz i nie grzmisz!
Panie Boże Wszechmogący! Ty to widzisz i nie grzmisz!
Kurwa nie wierzę że łykacie te pierdoły jak młode pelikany. Pierdolicie o zmanipulowaniu, a anonimowy chłopek w internecie jest dla was mentorem.
Co on gada? Przecież, żaden z jego argumentów nie jest powiązany z gender.
ja się pytam się. Kto zarobił na tym genderze ?? Bo coś to za długo trwa na zwykłą modę. Kto ciopie hajs z gendera?
ktbffh napisał/a:
Co on gada? Przecież, żaden z jego argumentów nie jest powiązany z gender.
bo tak Ci powiedziały feministki z Feminoteki? ideologia gender jest wielowątkowa. propagatorki gender teraz wmawiają, że "gender to tylko równość płci, nic więcej!", ale to bzdury.
polecam cały wykład ks. prof. Oko. Ja widziałem od początku do końca i w zasadzie nie było fragmentu, do którego (biorąc pod uwagę kontekst) mógłbym się przyczepić. Wycinając ten kontekst, można z każdego zrobić debila. Czy to z Korwina, Pawłowicz czy Oko.
Kurwa koniec świata.Śmierć gender!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów