📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dymson30 napisał/a:
Suka blyat na chuj
dalej na wschód;
Cytat:
the incident was the Central Kowloon Route project in Ho Man Tin
Dosłownie kretyni, przy trawersie krzyżowej widać zawiesia łańcuchowe następnie do łańcuchowych podczepione zostały pasowe aby za pewne nie uszkodzić napędu i gąsienic. Gdyby użyliby tylko zawiesi łańcuchowych (tylko w miejscu styku z gąsienicami zastosowali rękawy skórzane lub też z innego grubego tworzywa), dodatkowo zabezpieczyli łańcuchy poprzez ograniczniki montowane mechaniczne do gąsienic przed ich przesuwem nic by takiego nie miało miejsca. Cóż, myślenie czasem boli - oczywiście nie aprobuję takiej samowolki jak podczepianie koparek czy innego sprzętu do dźwignic.
Szkoda że jeszcze tego w niebieskim kasku nie pierdol ok w ten pusty łeb.Odrazu sprawdzi by jak z koparką
Sądząc po opóźnieniu z jakim jebnęła o dno, to kopara przeleciała jakieś 30 metrów. A wystarczyło dać dodatkowy pas lub łańcuch pod ramię z łyżką, żeby uniemożliwić przechylenie .
wertuqq napisał/a:
Sądząc po opóźnieniu z jakim jebnęła o dno, to kopara przeleciała jakieś 30 metrów.
obstawiałabym co najmniej 2 x tyle...
Pan w niebieskim kasku odwazny i opanowany..
aradd napisał/a:
Dosłownie kretyni, przy trawersie krzyżowej widać zawiesia łańcuchowe ... bla bla bla (pierdolenie bez sensu)
Chłopie. Jak coś ciężkiego wystaje mocno poza obrys to znaczy że będzie ciągnąć w dół po tej stronie. Wystarczyło łychę/ramię podczepić do tego gówna na górze i koparka nie mogła by fiknąć koziołka.
przecież to było do przewidzenia ze tylko przednie 2 łańcuchy trzymają ... powinni na ramie dać dodatkowy .. ehhh czy tylko mój rocznik jeszcze myślał? 1985
Chyba nie wiedzieli że maszyny budowlane mają miejsca do zaczepiania zawiesi
czy to studyjna wersja czeskiej bajki "Sąsiedzi" ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów