18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Generator Kapanadze
jakubeusz • 2014-11-15, 0:42
Witam

Przedstawiam wam generator kapanadze i jego nieziemską moc. Jak narazie temat tabu dla wielu elektrowni itd., ale moze kiedyś każdy z nas będzie miał takie cudo w domu.

Mój pierwszy post więc wiecie...

Jak było to zakopać po tagach szukałem i nima
Zgłoś
premium122 2014-11-15, 0:52 18

Ech gdyby rozwijac nowoczesne technologie juz dawno ropa naftowa nie bylaby potrzebna.
Widac teraz jak unia europejska i proekologiczne lobby sa falszywe.Wyciagaja miliardy na ta cala ekologie inwestuja je w wiatraki.
Tak! Wiatraki.Motor postepu znany od starozytnosci haha.
A wystarczylyby ulamki kwot idacych na opracowania takich idiotyzmow jako kolejne normy euro czy filtry czastek stalych badz ad-blue by wdrozyc chociazby takie cuda jak ten generator rezonansowy.

Ale tam, bedzie wojna to nagle sie okaze ze alternatywne i duzo wydajniejsze technologie sa i w ciagu kilku lat wojsko zacznie ich zywac.
Slowem jak bedzie trzeba to sie da.Teraz nie trzeba bo mozna dobrze zarabiac.

Kraina zwichnietej wyobrazni.
Zgłoś
L................5 2014-11-15, 0:59 1
na elektrodzie 35 stron,
no dobra o co chodzi bo się nie przegryze na tamtym forum przez ten materiał
Zgłoś
menelreoot 2014-11-15, 1:09 9
Ja myślę że chłop żyje w świecie równoległym, gdzie energię można czerpać z rezonansu, a wszystkie elementy elektroniczne są idealne, zbudował maszynę do podróżowania między światami i teraz nas troluje. Jestem ekspertem.
Zgłoś
fik3 2014-11-15, 9:04 33
Do budowy potrzebujemy:
Przetwornice samochodową 12 -> 220v
Mały akumulator żelowy 12v
Jeden przekaźnik 12v
parę żarówek 220v
Trochę śmieci elektronicznych w celu upiększenia budowli
Dużo foli strecz do owinięcia tego wszystkiego tak aby niczego nie było widać
około 3m kabla dla "uziemienia"
Baterię 9v aby załączyć raz przekaźnik

ot i cała technologia tego "generatora rezonansowego", w swoim życiu widziałem dużo lepsze podróbki free energy
Zgłoś
zakart 2014-11-15, 9:32
Panie pośle Macierewiczu! Liczył Pan żarówki w Tupolewie? Ruscy zawsze od nas brali energię...
Zgłoś
R................s 2014-11-15, 11:29 11
Tesla też mówił, że ziemia sama z siebie jest naelektryzowana i można z niej czerpać bezprzewodowo energię.

kto wie, może taka technologia już jest tylko nas okłamują, żebyśmy dalej złodziejskie stawki płacili za energię.
Zgłoś
zeus6 2014-11-15, 13:59 2
Nie ma cycków nie ma piwa.
Zgłoś
kaczmarzgr 2014-11-15, 13:59 2
Dawno się tal nie zawiodłem!! Jak usłyszałem ruski, liczyłem na jakiś soczysty wpierdol, picie wódki na czas albo chociaż Ładę wbijającą się w zieloną budę w tle...
Zgłoś
GoldRoger777 2014-11-15, 14:01
Kapanadze? On w Gruzji aby nie gra?
Zgłoś
flyzupan 2014-11-15, 14:09
nadsprawność ? o jebany
Zgłoś
pakozi 2014-11-15, 14:18 3
Złamać monopol powiadasz? Spodziewaj się panów w garniturach specjalizujących się w samobójstwach.
Zgłoś
dk2626 2014-11-15, 14:19 1
A tam pierdolenie. Tylko węgiel!!!
Zgłoś
m................m 2014-11-15, 14:23 3
wystarczą trolle na forach, parę trefnych generatorów czystej energii żeby tak zasypać gównem wartościowe projekty, że nigdy nie ujrzą światła dziennego. Ot cała tajemnica dezinformacji internetowej.

A tak w ogóle to na chuj wrzucają filmiki jacy są zajebiści i jakie generatory robią, zamiast załączyć działający schemat z opisem w paru językach.
Zgłoś
michaelangelo666 2014-11-15, 14:26
Znajdą go, zrobią mu samobójstwo i elektrownie rządzą dalej, a poza tym filmik wisi na YT od roku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów