Jeżeli ktoś nie wierzy, że lajki na facebooku nie dają wody mieszkańcom Afryki:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@holek86 ile dałeś?
mierzeja napisał/a:
Za krótki wąższ,nie sięgnie do mudżynów.
Za krótki wąższ,nie
Za krótki wąższ,nie
Tak ma kurwa być:
Za krótki wąż, nie
@Venka
Nie wiedział, czy pisze się wąż czy wąsz to jebnął oba na raz
Nie wiedział, czy pisze się wąż czy wąsz to jebnął oba na raz
A mają tam prąd i komputer z portem USB?
mierzeja napisał/a:
Za krótki wąższ,nie sięgnie do mudżynów.
Gópi! To jest bezprzewodowe ma blutacza! Wersja Blackbox.
Pewnego razu w cywilizowanym zachodnim kraju na literę n powstał szlachetny projekt zebrania funduszy na budowę studni w afryce. Wszystko pięknie poszło. Zebrano pieniądze i wybudowano wiele studni. Kopciuchów poproszono tylko o jedną rzecz - by załatwiali swe potrzeby z dala od studni. Jednak ich małe móżdżki nie były w stanie tego pojąć. Po krótkim czasie zaczęli srać w pobliżu jedynego źródła pitnej wody w wiosce co zaowocowało przedostaniem się ich srak do wód gruntowych a następnie do studni. Także nikt mnie nigdy kurwa nie namówi by przyłożyć rękę na budowę niczego związanego z wodą u afrykanerów. Jak mawiał mój dziadek - "nie masz w głowie będziesz miał w nogach". Także niech tępe strzały zapierdalają 25 km po kubek wody zamiast pić ze studni. Dziękuję dobranoc.
leBigMac napisał/a:
Gópi! To jest bezprzewodowe ma blutacza! Wersja Blackbox.
Gópi!
Mam nadzieję, że zrobiłeś to specjalnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów