Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Tak jak już wcześniej wspominałem: Trzy jedyne rzeczy, które czarnuchy potrafią robić dobrze: kraść, rapować i jebać tłuste lochy. Na szczęście w dobie kamer, kradzież już trochę słabiej im idzie.
Ja na miejscu tego małego nygusa zamiast do portfela, od razu bym się dobrał do cipska tej starej porchawy...
Babka mieszka na jebanym murzynowie i się dziwi że wyznawcy BLM traktują jak śmiecia
Tak jak już wcześniej wspominałem: Trzy jedyne rzeczy, które czarnuchy potrafią robić dobrze: kraść, rapować i jebać tłuste lochy. Na szczęście w dobie kamer, kradzież już trochę słabiej im idzie.
Ja na miejscu tego małego nygusa zamiast do portfela, od razu bym się dobrał do cipska tej starej porchawy...
nawet purchawa nie potrafisz dobrze napisać.jakim ty musisz być zjebanym nieukiem koniotłukiem.Twój poziom to bardzo nisko poniżej mułu.
Zwal se konia stuleju, to ci złość przejdzie...