📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobre! Tylko nie wiem dlaczego na pierwszy rzut oka, skojarzyło mi się toto z amigowym Ishar.
winno byc obedience, blad bledem ale w sedno sprawy trafione w chuj, piwo
Tylko szczypta podstępu (deception)? Jak islam to pewnie wsypał tam cały worek.
A gdzie kozy?
Powinno tam być jeszcze: garść kozich odchodów, 5 szklanek fanatyzmu i wiaderko głupoty.
"To powinna być geneza religii zorganizowanej ogólnie. " Dokładnie, bo tamtym akbarom wolno co wolno, a nasi tylko moga sobie dzieci gwałcić i daniele hodować za moje pieniądze. Ale jakby naszym popuścić, to by łby urzynali i akbarowali aż miło.
A najciekawsdze jest to że jak taki kozojebca cejrowski bredzi coś przed kamerą, to sadole piwkują, a przecież gada to samo, co akbary z iranu, tylko po polsku. Weźcie się zdecydujcie, czy jesteście za czy przeciw
A najciekawsdze jest to że jak taki kozojebca cejrowski bredzi coś przed kamerą, to sadole piwkują, a przecież gada to samo, co akbary z iranu, tylko po polsku. Weźcie się zdecydujcie, czy jesteście za czy przeciw
Wydaje mi się, że po prostu wlał za dużo tych wielbłądzich szczochów...
A który czynnik odpowiada za to,że ruchają kozy?
Ech... jak można bez żadnego dowodu, czy jakichkolwiek przesłanek wierzyć w tak absurdalne mity i zabobony jak religia.
Ludzie... współczesne religie powstały na bazie mitów pustynnych ludów z epoki brązu, które nie wiedziały nawet że ziemia jest okrągła!
Ludzie... współczesne religie powstały na bazie mitów pustynnych ludów z epoki brązu, które nie wiedziały nawet że ziemia jest okrągła!
Bo nie jest. Islamscy naukowcy dowiedli, ze plaska powierzchnia Ziemi wydaje sie byc kulą, gdyz soczewki aparatow optycznych sa okragle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów