Znany wszystkim widzom polskiej piłki - Marcin Cabaj znów przypomina o sobie swoją genialną interwencją.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
1 liga, na 99% sprzedany mecz bo wątpię, żeby to nie było celowe. Craxa walczy o eklase, a sandecja nie powinna spaść, to sprzedali mecz. Ale i tak prawdy sie nie dowiemy
Ok, ale obrońca też się zachował beznadziejnie. Tak się nie podaje bramkarzowi bo właśnie może być kiks.
Ołłłł jeeeeea (: obronił !!!
i to właśnie mi się podoba, niezdradzanie treści filmiku w samym tytule. Większość filmików wstawianych przez użytkowników jest że tak powiem na wstępie spalona przez podanie treści filmiku w tytule. Takie są moje odczucia. liczy się zagadkowość. piwko za tytuł i filmik również
Ja tu nie widze nic smiesznego. Ewidentnie nie mial szans przy tym "szczale"!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów