Znany wszystkim widzom polskiej piłki - Marcin Cabaj znów przypomina o sobie swoją genialną interwencją.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Trzeba go powołać do reprezentacji
To że z niego trochę się pośmieją nie ważne , on już swoje zarobił.
PASIASTE BRATERSTWO!
Czy wygrywasz, czy nie,
ja i tak kocham cię,
w sercu moim PASY!!
i na dobre i na złe.
Czy wygrywasz, czy nie,
ja i tak kocham cię,
w sercu moim PASY!!
i na dobre i na złe.
Milcz milicyjny psie
Cytat:
ogólna napinka na Pasy
Milcz milicyjny psie
sprzedawał mecze w Ekstraklasie, to i będzie sprzedawał mecze w I lidze aby jego poprzednia drużyna wróciła do wyższej ligi.
A mecz miał wysoką rangę bo decyduję o dobrym układzie dla Pasiastych w tabeli, czyżby znowu zaczęli $$ za wygrywanie. Bo poziom w I lidze dla nich za wysoki ?
A mecz miał wysoką rangę bo decyduję o dobrym układzie dla Pasiastych w tabeli, czyżby znowu zaczęli $$ za wygrywanie. Bo poziom w I lidze dla nich za wysoki ?
Cabaj długo grał w cracovii, teraz dzięki niemu pasiaki wygrywają i są bliżej awansu, śmierdząca sprawa...Grał chyba raz w kadrze!
spadcovia musi przecież pomóc sandecji. żydki od zawsze byli, są i będą handlarzami.
Wpuścił przysłowiowego "Pawełka"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów