18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Genialna parodia Shreka
D................i • 2011-09-09, 19:11
Nie wiem jakim cudem tej parodii nie ma na sadolu. Gdy byłem jeszcze gimbusem film robił furorę na ośce.

"Za tę Cipkę niewydymkę masz tu piątkę i spierdalaj"

Polecam całość

Zgłoś
kocur 2011-09-09, 19:26 4
parodia kubusia puchatka 10 lat temu byla ok. to nie jest. czytajcie lektury albo uczcie sie tabliczki mnozenia, lepiej na tym wyjdziecie
Zgłoś
_................_ 2011-09-09, 20:11 6
Wg mej skromnej opinii ten filmik posiada wysoką zawartość chujni w sobie, ale to moja prywatna opinia.
Zgłoś
androgenius 2011-09-09, 21:15 51
Powiem ci coś...nie przestałeś być gimbusem.

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
marcincore 2011-09-09, 21:57 1
ale to stare! Dzieki za przypomnienie : ) piwko
Zgłoś
S................n 2011-09-09, 22:30
Tagi: shrek :: parodia :: pragaboyz :: osioł :: ruchanie :: pinokio :: baśniowy :: las lord :: farquad i huj :: shreka

"huj" pisze się prze "ch"
Zgłoś
D................i 2011-09-09, 22:45
mam wrażenie ,że wszyscy na sadolu są gimbusami to chyba z tęsknoty za młodością
Zgłoś
l_witek 2011-09-09, 23:45 1
10 piw za to gówno chyba jakieś Harnasie

Półgłówek jest Mędrcem wśród idiotów
Zgłoś
rakamo 2011-09-09, 23:58 3
Dziadi napisał/a:

Gdy byłem jeszcze gimbusem film robił furorę na ośce.
]

chyba żeś se sam to kurwa z koleżkami wykminił bo te dziewicze głosy porażają
Zgłoś
D................i 2011-09-10, 0:04
hehe chyba chłopcze nie miałeś dzieciństwa hahahaha wrzuciłem pierwszy filmik dostałem 11 piweczek kurwa wypije se jeszcze tylko rok do 18-stki.
Zgłoś
Hangman108 2011-09-10, 1:30
To już było na necie jeszcze zanim żenujące przeróbki z programem Ivona stały się popularne...
Zgłoś
rakamo 2011-09-10, 11:05 1
Dziadi napisał/a:

hehe chyba chłopcze nie miałeś dzieciństwa hahahaha

za to widzę twoje w pełni ^^
Zgłoś
WhatsUpMan 2011-09-10, 11:49
Zajebista stara muza ze starej FIFY na początku

Zgłoś
arekedi 2011-09-10, 14:52
chujowe bo zbyt wulgarne
Zgłoś
lesiot 2011-09-10, 14:55 12
Widać jest jednak spora ilość ludzi, który rajcuje powtarzanie tych samych bluzgów przez 10 minut. Ale rozumiem, że rajcuje to dzieciaki, bo dla nich jest to coś niebywałego. Humoru i dowcipu nie ma ty żadnego... żałość i trwoga.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów