Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No kurwa mać zwierzęta. Na podobnym poziomie co ludzie którzy nie zdejmują butów wchodząc do czyjegoś domu albo nie mówią dziękuję wychodząc z windy.
Za hinduską pierwszą pomoc piwo. Pewnie szok anafilaktyczny po kontakcie z czystą wodą
Prawdziwy kolega, najlepszy!
instruktor pierwsza klasa
Akurat dobrze zrobił, dobrodusznie i litościwie (może nawet słusznie i zbawiennie). Chyba każdy wolałby się utopić, niż zostać warzywem, które może jedynie mrugać.
Akurat dobrze zrobił, dobrodusznie i litościwie (może nawet słusznie i zbawiennie). Chyba każdy wolałby się utopić, niż zostać warzywem, które może jedynie mrugać.
No. To jest dobry argument.
Nie wiem co to za zjebana moda aby do basenu sie wpierdalać w koszulkach ale u nas też jak patrze na fb to kurwa ludzie foty z wakacji wrzucają gdzie są w basenie w koszulce kurwa albo innej piżamie.
No kurwa mać zwierzęta. Na podobnym poziomie co ludzie którzy nie zdejmują butów wchodząc do czyjegoś domu albo nie mówią dziękuję wychodząc z windy.
No bo woda zimna wiec koszulka zeby bylo cieplo. Proste, nie?
Na podobnym poziomie co ludzie którzy nie zdejmują butów wchodząc do czyjegoś domu albo nie mówią dziękuję wychodząc z windy.
Ja zdejmuję buty wchodząc go gabinetu szefa.
Nie wiem co to za zjebana moda aby do basenu sie wpierdalać w koszulkach ale u nas też jak patrze na fb to kurwa ludzie foty z wakacji wrzucają gdzie są w basenie w koszulce kurwa albo innej piżamie.
Z resztą się zgadzam ale kurwa z mówieniem "dziękuje" jak wychodzisz z windy, co to kurwa za zwyczaj? Na podlasiu windy pomontowali i dziękujecie magicznej klatce co cię teleportuje między piętrami czy kurwa komu xD
Ja jebie, koleś sobie na bank złamał kark a koledzy się patrzą ile wytrzyma na bezdechu pod wodą.
Znasz jakiegoś hindusa? Ja znam. Stąd w ogóle mnie to nie dziwi. Jedyni hindusi jacy intelektualnie są powyżej mandarynki to tacy, którzy są częściowo brytyjskiego pochodzenia. Czysty rasowo hindus od czasów Aleksandra Wielkiego tylko cofa się ewolucyjnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów