A taki chuj.:
cytujesz coś sprzed 20 lat, z tego co kojarzę jakieś zmiany były jakoś 5-10lat temu w przepisach, że na własny użytek można pędzić, ale nie jestem w 100% pewien.
cytujesz coś sprzed 20 lat, z tego co kojarzę jakieś zmiany były jakoś 5-10lat temu w przepisach, że na własny użytek można pędzić, ale nie jestem w 100% pewien.
Dopiero ostatnio ardanowski wyskoczył z jakimś pomysłem na zmiany a póki co to jedynie jakbyś miał jakiś regionalny patent w tym jebany kołchozie nic nie wolno
Nie jestem pewien, z tego co kojarzę to nie pierdol jak nie wiesz. Żadnych zmian. Destylowanie jest zabronione.
Lujaidealne na wieśnieackie wesela gdzie pochleją bimbru, film się urwie połowie a druga połowa się zesra pod siebie a na koniec powiedzą, że udane wesele....
Dobry bimber jest 100X lepszy od wódki
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Edit: @ down, właśnie sprawdziłem i w szoku jestem, byłem przekonany że nowe przepisy miały wejść kilka lat temu.
Przecież od jakiegoś czasu można legalnie pędzić. Nawet jest pełno sklepów z akcesoriami. Nie wolno sprzedawać bez zezwolenia, ale tutaj chyba też szykują się zmiany.
Legalnie to sobie możesz konia zwalić bo od tego jeszcze akcyzy nie ma.
A że sklepów jest pełno.
Antyradar też możesz kupić. Użycie = kupa. I takie tam.
Zabawa polega na tym aby nie handlować albo robić to z głową.
Dopóki kurwy na wiejskiej siedzą to będziesz płacić za alkohol akcyzę albo pasiakiem.
Możesz sobie co najwyżej piwa albo wina nagonić.
Wszystko co wymaga destylacji podlega pod US albo sąd.
Zależy jak wybrać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów