18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:19
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Geniusz zła
mygyry • 2020-04-05, 18:11
Nie ma to jak nagrać i wrzucić sobie do neta dowody na przestępstwo...

Zgłoś
Marco_Zg 2020-04-05, 21:27 1
Panowie " psy" sami sie w takich "sklepach" zaopatrują bo wiedzą że jak dobrze zrobione z prawidłami sztuki, to smaczniejsze i zdrowsze niż to, co na sklepowych półkach. Często i gęsto podrabiane.
Zgłoś
maki1981 2020-04-05, 22:13
Aabratek jest tylko odrobinę droższy niż prezentowany system "zimne palce" a z tego pierwszego to i czystsze wychodzi i mocniejsze już po pierwszej destylacji bez konieczności filtrowania węglem.
Zgłoś
djegowcw 2020-04-05, 22:56
Mówcie co chcecie, ojebałbym taką flache. Szczególnie w takich okolicznościach.
Zgłoś
martils 2020-04-05, 23:24
Krak napisał/a:

Dziadostwo niezłe to musi być jak grzeje to na taborecie płomieniem.

Produkcja "żółtanolu" idzie pełną parą.
Zgłoś
lilmuzynio 2020-04-05, 23:43
Nie zesrajcie sie. Chlop sobie pedzi i nie sprzedaje to nic mu nie zrobia. Sad najwyzszy pod dowodztwem niejakiej malgorzaty g (wybaczcie, nie pamietam nazwiska) to sobie mozecie...
Zgłoś
kontownik 2020-04-06, 0:25
rzeznianumer5 napisał/a:

Nie jestem pewien, z tego co kojarzę to nie pierdol jak nie wiesz. Żadnych zmian. Destylowanie jest zabronione.

gówno tam wiecie

destylowanie jest dozwolone
ale destylowanie produktu wytworzonego z procesu fermentacji jest niedozwolone
Zgłoś
kavas 2020-04-06, 0:36 1
Bursztynowa komnata
Zgłoś
j................a 2020-04-06, 2:03
ile przepalanek, albo jakichś pigwówek:D
Zgłoś
pochminick 2020-04-06, 7:46 1
kszysiu napisał/a:

cytujesz coś sprzed 20 lat, z tego co kojarzę jakieś zmiany były jakoś 5-10lat temu w przepisach, że na własny użytek można pędzić, ale nie jestem w 100% pewien.

"Chuja wiem, więc się wypowiem".
Zgłoś
RyszardRwieSerce 2020-04-06, 9:05
Tymczasem na Podlasiu....
Zgłoś
Zcarg 2020-04-06, 10:32
Pierdolony menel.

Podpis
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Zgłoś
roman970227 2020-04-06, 11:04
MenSa napisał/a:

Kretyn, to fakt. Ale trzeba przyznać, że ma rozmach, a traktowanie jako przestępstwo produkcję alkoholu na własny użytek to jest tak głupie, że nawet nie chce mi się tego komentować.

No kurwa na pewno nie uwierzę, że okolo 200 butelek jak nie więcej jest na własny użytek.

Ty ty ty
Zgłoś
esa 2020-04-06, 12:49 1
dla mnie to prowokacja bo nie można być aż tak głupim.
Zgłoś
No-idea 2020-04-06, 14:30
zaszh napisał/a:

Widać z pyska, że debil to co się dziwisz

Nie tylko z pyska - cytuję:
"jest wszystko... więc to naprawdę grube, grube kurwa..."
Zgłoś
Miecz 2020-04-06, 16:54
No i już wszystko jasne dlaczego nie ma drożdży w sklepach
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów