📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Geniusze nie geniusze. 80% i tak nie rozumie w czym problem bo nie wie jak zamocowana jest sprężyna w zawieszeniu opartym na belce. Co nie zmienia faktu, że jak nie wiesz to się nie bierz, albo zapytaj kogoś kto ma troche pojęcia.
Sprężyna w haku do holowania? Sprytne. Niweluje napięcia i naprężenia
Wygląda na rzadkie nagranie programistów Wykopu w akcji.
Może to i sam Białek tam ze Stecką jechali?
Może to i sam Białek tam ze Stecką jechali?
Nagrywający się cieszy, ale miał farta, że nie dostał w łeb tą sprężyną.
piękny śmiech, słychać, że tylko czekał na to
Geniusze nie geniusze. 80% i tak nie rozumie w czym problem bo nie wie jak zamocowana jest sprężyna w zawieszeniu opartym na belce. Co nie zmienia faktu, że jak nie wiesz to się nie bierz, albo zapytaj kogoś kto ma troche pojęcia.
Atu ewidentnie zaczepił line o sprężyne. Jak by zaczepił o mcpersona to wg Ciebie nie narobiłby szkód?
Spokojnie, została jeszcze druga...
Wspaniałe wykonanie, nadają się na polityków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów