18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Geografia po amerykańsku
Catch_22 • 2013-11-27, 21:55
Czołem Sadole!

Każdy wie jaki stosunek do edukacji mają zjadacze hamburgerów - udowodnili to przecież nieraz. Kolejna porcja, tym razem jak wygląda 'Ojropa' według ludu rządzonego przez władcę z plantacyjnym rodowodem

P.S. darujcie sobie komentarze typu "przeciętny obywatel nie wie gdzie leży Nebraska, Iowa czy ;masaczjusets' "

Chociaż z drugiej strony trzeba przyznać, że jakieś tam podstawowe pojęcie mają
Zgłoś
petru23 2013-11-28, 17:39
Misza123 napisał/a:

@petru23, my nie pytamy hamburgerow o wojewodztwa, landy czy hrabstwa tylko kurwa o to gdzie leza dane panstwa.

remi1982 napisał/a:

Obrazek

Taka wiedza nam kurwa wystarczy. Czy ktoś od nich wymaga, aby wiedzieli gdzie znajduje się w Polsce Pcim Dolny ?

Widzę, że rozróżnienie prowokacji od poważnej wypowiedzi, tym bardziej na sadolu sprawia Wam problem... ale niech piwka idą Wam na zdrowie
Zgłoś
ellsworth 2013-11-28, 17:41
Założę się, że 9/10 Polaków nie potrafiłoby nawet wymienić państw dawnych Stanów Zjednoczonych Ameryki Środkowej, już o prawidłowy ich podpisaniu na mapie nie mówiąc, więc co się dziwić Jankesom że stawiają wielki znak zapytania od Czech po Grecję.
Zgłoś
petru23 2013-11-28, 18:07
@up
nie tyle co Polaków ile sadolowych forumowiczów... jeszcze nie mieli na geografii o USA, może w przyszłym roku.
Zgłoś
Vadim 2013-11-28, 18:30
Z doświadczenia wiem, że edukacja w Stanach jest na dużo wyższym poziomie niż w Polsce.
Zgłoś
aopia 2013-11-28, 20:02
Ostatnio się sprawdzałem co do stanów - potrafię wskazać 30.
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2013-11-28, 23:13
Pierwsze zdjęcie: jak ,do cholery, ktoś z tak ładnym charakterem pisma może być tak głupi ?!
Zgłoś
marikkkk 2013-11-29, 6:09
kiedys w podstawowce laska odpowiadala z mapy i babka sie zdenerwowala jej niewiedza i dla beki kazala pokazac afryke na mapie afryki, dziewuszka szukala przez chwile i powiedziala ze nie wie
Zgłoś
si3l 2013-11-29, 17:09
cys23 napisał/a:

@si3l

Niestety, chodziłem do technikum o profilu w którym nie mieliśmy naporu na geografię. Europa - tak, stolice, położenie państ jaknajbardziej.
I nie pusz się tak, bo liceum rok temu skończyłeś...

Powiadasz, że liceum rok temu skończyłem. Widzę, że z matematyką też masz problemy, poćwicz dodawanie i odejmowanie.
Pozdrawiam
Zgłoś
dzek_dzekowny 2013-12-02, 13:50
ASAKKU napisał/a:

Jak takiś kurwa kozak, to dawaj nazwy i położenie francuskich kantonów

Kantony są w Szwajcarii. Francja ma departamenty

Pamiętaj, że nazwa "stan" po ingliszu określa nie tylko jednostkę podziału administracyjnego, ale także państwo jako całość.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów