18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Geografia po amerykańsku
Catch_22 • 2013-11-27, 21:55
Czołem Sadole!

Każdy wie jaki stosunek do edukacji mają zjadacze hamburgerów - udowodnili to przecież nieraz. Kolejna porcja, tym razem jak wygląda 'Ojropa' według ludu rządzonego przez władcę z plantacyjnym rodowodem

P.S. darujcie sobie komentarze typu "przeciętny obywatel nie wie gdzie leży Nebraska, Iowa czy ;masaczjusets' "

Chociaż z drugiej strony trzeba przyznać, że jakieś tam podstawowe pojęcie mają
Zgłoś
trabus 2013-11-27, 21:58 8
Ty nie psiałeś dla jaj na sprawdzianach takich głupot? Bałeś się za bardzo? Swoją drogą autora 2 rysunku mogliby wybrać na prezydenta, żeby zrealizował swoja wizją świata
Zgłoś
repsol79 2013-11-27, 22:07 15
Chciałbym zobaczyć mapki U.S. wykonane przez Europejczyków... Myślę że wyglądałyby dużo nędzniej że te powyżej.
Zgłoś
Catch_22 2013-11-27, 22:07 13

Zgłoś
petru23 2013-11-27, 22:08 30
a to ciekawe...

To podajmy właściwe nazwy stanów

aż się boję Waszej inwencji twórczej
Zgłoś
Misza123 2013-11-27, 22:30 176
@petru23, my nie pytamy hamburgerow o wojewodztwa, landy czy hrabstwa tylko kurwa o to gdzie leza dane panstwa.
Zgłoś
remi1982 2013-11-27, 22:44 111
petru23 napisał/a:

a to ciekawe...

To podajmy właściwe nazwy stanów
Obrazek

aż się boję Waszej inwencji twórczej

Taka wiedza nam kurwa wystarczy. Czy ktoś od nich wymaga, aby wiedzieli gdzie znajduje się w Polsce Pcim Dolny ?

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
teken 2013-11-27, 23:23 8
Podstawowe pojęcie ?
Jak można twierdzić, że Australia leży w europie i że to w ogóle nie jest wyspa
Jak można nie wiedzieć z kim prowadzi sie wojnę (dzielni amerykanie, chwała naszym bohaterom, ale co to jest ten irak ?)

Ale w sumie co im się dziwić, na chuj im ta wiedza, uczą się rzeczy przydatnych dla siebie i mają wyjebkę na resztę świata. Tak samo jak ja mam wyjebkę na ich stany.

Zgłoś
Ptoon 2013-11-27, 23:28 63
''Poland" jest prawie na każdym obrazku. Jestem taki dumny. Nic tak bardziej nie dowartościuje Polaka jak to, że jakiś niedouczony hamburger wie, że istniejemy. O wszyscy polegli w obronie ojczyzny, niech wam ziemia lekką będzie, możecie spać spokojnie! Polska jest i będzie, bo jej sława i dobre imię wdarły się już nawet do najbardziej niedostępnych miejsc na świecie, pustych głów tępych hamburgerów.
Zgłoś
silence333 2013-11-28, 0:38 7
Taka prawda, że 90% Polaków , czy nawet Europejczyków pewnie by poprawnie nie wypełniło mapy Europy. O tyle o ile zachód i wschód jakoś by poszedł to kraje bałkańskie w większości przypadków to by było niezłe hajabongo

Już nie mówię o tym, że Polacy nie potrafili by podpisać województw Polski na mapie :p
Także i tak propsy dla Tych którzy podpisali dobrze ponad 2/3 państw
Zgłoś
Majesty 2013-11-28, 3:22 42
Najlepsza odpowiedź - pierogies i mini Poland
Zgłoś
cys23 2013-11-28, 7:22 6
@remi 1982

Z tym że usa jest rozmiarowo zbliżone do europy. Mają większe i mniejsze stany, tak jak Europa kraje. I działają na podobnej zasadzie co unia europejska...
Zgłoś
ASAKKU 2013-11-28, 8:49 2
rafalprelude napisał/a:

Chciałbym zobaczyć mapki U.S. wykonane przez Europejczyków... Myślę że wyglądałyby dużo nędzniej że te powyżej.

Pierdolisz i tyle. A z jakiej kurwa okazji mam zaśmiecać sobie pamięć położeniem ich stanów? Wystarczy, że się orientuję czym są a czy te barany uczą się ile województw ma Polska i jakie??? Niech chociaż nazwę jednego kurwa wymienią z marszu...

Zgłoś
cys23 2013-11-28, 9:53 26
@asakku

Kurwa, przyrównaj wielkość wojewódz w polsce a wielkość stanów w USA. Nie chcę bronić populacji kretynów, ale przytaczajmy racjonalne argumenty :/

Każdy stan ma tak samo swój region, jak każdy kraj Europy. Całe USA jest rozmiarowo podobne do Europy. tak jak u nas są większe i mniejsze kraje, tak u nich są większe i mniejsze stany. Nie uczą ich dokładnej mapy Europy, tak samo jak nie uczą nas dokładnej mapy USA.

Jak widać na obrazkach przedstawionych wcześniej wiedzą, gdzie jest Anglia, Niemcy i Hiszpania, tak samo jak przeciętny europejczyk wie gdzie jest Kalifornia czy Floryda...a resztę mają w dupie, bo to mało ważne...na co im wiedzieć o takeij Słowacji czy Bośni? Przecież oni po drugiej stronie kuli ziemskiej...

Jestem ciekaw czy któryś sadol potrafiłby na zawołanie oznaczyć poprawnie wszystkie państwa południowej ameryki, na przykład....
Zgłoś
Zarammoth 2013-11-28, 10:11 2
A teraz przejdź się po ulicy w Polsce z mapami konturowymi Azji czy Ameryki Południowej bądź Oceanii i zobaczymy co ciekawego się trafi.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów