- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Bierzcie i oglądajcie wszyscy bowiem z nadszedł czas zakupu karmy dla chomików.
Żartowałem. Omijajcie to gówno szerokim łukiem
Żartowałem. Omijajcie to gówno szerokim łukiem
Sun Zi
Tego typu rzeczy są tak istotne jak zeszłoroczny śnieg, choć wiadomo im więcej wiesz tym więcej rozumiesz, natomiast rzeczy które bezwzględnie trzeba znać to matematyka, fizyka i logika jak to opanujecie to zajrzenie do atlasu czy encyklopedii nie będzie dla was stanowić problemu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów