📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ten murzyn z tyłu, co się rządzi jakby żył na wolności, powinien powiedzieć "This is madness" i dostać kopa po słowach Leonidasa dla wierniejszego odtworzenia sceny
Korzystanie z witryny Sadistic.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies.
Akceptuję Politykę plików cookies (Nie pokazuj mi więcej tego powiadomienia).
Też to macie na górze strony ? nie wiem czy akceptowac to gówno. POMOCY!
Tak serio, to myślę, że nie ma się czego bać. Można je zastosować do reklam, ale również do zapamiętywania ustawień danego użytkownika, bez przechowywania ich na serwerze
Poza tym ten pasek będzie was tak wkurwiać, że i tak zaakceptujecie nawet gdyby to groziło kutasem w dupe ;D
Tak serio, to myślę, że nie ma się czego bać. Można je zastosować do reklam, ale również do zapamiętywania ustawień danego użytkownika, bez przechowywania ich na serwerze
Poza tym ten pasek będzie was tak wkurwiać, że i tak zaakceptujecie nawet gdyby to groziło kutasem w dupe ;D
To jest sadistic kurwa ja sie pytam ?!!?!
Zablokowałem te wyskakujące cookie adblockiem, na demotach też mi wyskoczyło. Nie wiem o co chodzi ale niech z tym wypierdalają.
3 słowa , a taki banan na ryju nie jednej osoby
socialpress.pl/2013/03/nowe-przepisy-dotyczace-cookies-juz-za-2-dni-na...
Korzystanie z witryny Sadistic.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies.
Stronki od zawsze z Cookie korzystaja, tylko od dzis tj. 22.03.2013, kazda strona internetowa ma o tym powiadamiac ludzi, ktorzy po raz pierwszy ja odwiedzaja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów