📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa i takich przyjmują .... serio niektórzy niech lepiej siedzą na socjalu. I co dziadek nie jest od łapania gnojków on ma max wezwać interwencyjna i tyle i policję.... Ps sklep dostanie nawet odszkodowanie im to na rękę.
Biorą takich na umowę o pracę grupa II inwalidztwa.... By nie płacić podatków.... Robiłem jako cieć to wiem jak wygląda w środku. Bardziej komedia niż dramat
Biorą takich na umowę o pracę grupa II inwalidztwa.... By nie płacić podatków.... Robiłem jako cieć to wiem jak wygląda w środku. Bardziej komedia niż dramat
Jeśli kochasz swoją pracę to nie przepracujesz nawet jednego dnia
Złodziej jak pomagał ochronie wstyać
Mam niestety dużo wspólnego z firmami ochroniarskimi. Biorą dziadów po 3 zawałach., ludzi z problemem alkoholowym itd. Kiedys to przynajmniej trzeba było mieć zaświadczenie o niekaralności a teraz... chuj biorą każdego. Chętnie z niepełnosprawnościami. Umowa o gówno, stawka 16zł/h. A chętni jeszcze się ustawiąją w kolejkach. Żenada.
obraz polski
Payan napisał/a:
Dziadki na ochronie, co taki zrobi - nic!
Zaoszczędzi swojemu "pracodawcy"- ZUS,ubezpieczenie,podatki ...
Tylko po to tam jest.
dennissliwa napisał/a:
Złodziej jak pomagał ochronie wstyać
Pewnie wpływ lokalnej czarnej społeczności nauczył go kraść, jednak jakaś część białego człowieka w nim została i nie skakał mu po głowie
pablohasan napisał/a:
Mam niestety dużo wspólnego z firmami ochroniarskimi. Biorą dziadów po 3 zawałach., ludzi z problemem alkoholowym itd. Kiedys to przynajmniej trzeba było mieć zaświadczenie o niekaralności a teraz... chuj biorą każdego. Chętnie z niepełnosprawnościami. Umowa o gówno, stawka 16zł/h. A chętni jeszcze się ustawiąją w kolejkach. Żenada.
Życie, a nie żenada. Jeść też trzeba. Kiedyś to się nazywało recepcjonista, cieciu, woźny. Teraz pod ochronę ich podpięli. Tylko po huja gość próbował się wykazać. Robi za najniższą i wszystko dobrze póki coś się nie stanie.
zwierzak30 napisał/a:
Zaoszczędzi swojemu "pracodawcy"- ZUS,ubezpieczenie,podatki ...
Tylko po to tam jest.
Wskażesz jak - czy tylko pierdolisz jakieś mity?
ZUS - płaci jak dla każdego innego.
Podatek (jego, potrącony z listy płac) - płaci jak od każdego innego, a czasami wyższy jak ma emeryturę/rentę
Ewentualnie może otrzymać comiesięczne dofinansowanie z PFRON - ale to nie są kokosy. Dla lekkiej niepełnosprawności to tylko 450,00 zł
Matematyka na poziomie klasy podstawowej się kłania - wyda więcej na jego wynagrodzenie + ZUS - niż zyska na podatkach (wpisując w koszty) i dofinansowaniu z PFRON.
Taniej by go wyszło nie zatrudniać takiego ochroniarza i pozwolić zajebać od czasu do czasu flaszkę.
Ja tam jestem zachwycony postawą uczestników tego wydarzenia. Porównajcie sobie ten filmik z filmami z USA.
Polski ochroniarz walczy do końca o kradziony towar, a złodziej ma tyle szacunku dla drugiego człowieka, ze nawet pomaga ochroniarzowi wstać. To honorowa walka dwóch ludzi. Jeden jest oddany sprawie której poprzysiągł bronić, a jego adwersarz szanuje go za to jako przeciwnika.
W USA złodziej kradnie, wszyscy się patrzą, każdy się boi oskarżenia o rasizmi. Jak policja przyjedzie to złodziej jeszcze wyciągnie pistolet albo nóż.
Dzicy ludzie.
Wkurwiają mnie te dziadki w marketach, oni tam są bo siedzą za pół darmo z tymi rentami i mają tylko patrzeć w kamery, a niektórym wydaje się że robią w Secret Service i patrzą na każdego jak na potencjalnego terrorystę
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów