Nie często widuję się coś takiego w tym smutnym jak pizda świecie gdzie każdy myśli tylko o sobie.
Nie często widuję się coś takiego w tym smutnym jak pizda świecie gdzie każdy myśli tylko o sobie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A tak to rasista - bo daje czarnemu białą koszulkę bawełnianą, coby mógł dumnie czarny bezdomny prezentować dzieło niewolniczych rąk swoich przodków
Buahahaha
Wkurwiają mnie żule zagluceni, śmierdzący z wrzodami na gębie i robalami w ciele wpychający się do pociągów i autobusów, ludziom to przeszkadza, ale nikt nic nie zrobi, zawsze staram się jakoś uniemożłiwić takiemu wejście choćby go zatrzymując gadaniem, aż kierowca zdąży mu zamknąć przed nosem drzwi.
Stanie się bezdomnym nie odziera z godności i prawa do nazywania się człowiekiem, jedynie twoje działanie w tej sytuacji może odebrać ci to prawo.
Byłem świadkiem jak ksiądz podszedł do żebrzącego pod kościołem i powiedział, że może go zatrudnić do sprzątania i grabienia liści wokół parafii. A ten mu powiedział, że może se to wsadzić w dupę i żebrał dalej.
Dlatego mam kompletnie w dupie takie osoby bo wiem, że w otoczeniu, w którym jestem masz szansę z tego wyjść.
Poza tym dużo dobrze sytuowanych ludzi ma problemy z używkami i alkoholem. Mają wsparcie rodziny, pieniądze na terapie, chęć i determinacje i nie zawsze udaje im się zerwać z nałogami. W przypadku takiego żula bezdomnego, który do tego nie jest bystrzakiem, to to jest prawie niemożliwe. Dlatego no cóż, zamykać, ubezwłasnowolnić, zrobić rezerwat, nie wiem, ale nie ma co liczyć że dzięki pozytywnemu myśleniu i determinacji ci ludzie sami wyciągną się z tego stanu, a kto taką determinacją się nie wykaże sam sobie będzie winien.
Nie jestem jakis super wierzacy ale kazdy powinien sobie przeczytac i wziasc do serca:
Ewangelia sw Mateusza rozdzial 6.... radze przeczytac :] bo ten rozdzial podwaza nawet takei rzeczy jak chodzenie do kosciola itp itd :]
Los płata różne figle i nie ważne czy jesteś czarny, biały różowy czy cyganem... wróć! Jebać cyganów. Wracając do mojej myśli to zwyczajnie czasami mi szkoda bezdomnych bo nigdy nie wiem dlaczego ich los potoczył się tak a nie inaczej. Dobrze że jeszcze są ludzie którzy pomagają na tyle ile mogą.
Pierdolisz głupoty- nie czytałeś, że małpki mają inny zapach potu. Kolesiowi tak jebało, że dał mu przykryć skórę.
Mam respekt do bezdomnych i szanuje ich, a także w miarę możliwości i sytuacji pomagam. Pod warunkiem, że nie chodzą z gównem w gaciach, zaszczani no i nie śmierdzą, co niestety nie jest częste. Człowiek nigdy nie powinien być pewien, jak mu się życie potoczy, więc ode mnie browar.
braku jednej nogi*
Mnie ostatnio rozjebało jak pod kościołem żebrało 2 typów, 24 lata około jeden z nich nie miał nogi drugi był ziomeczkiem co mu pomagał. To było jakoś o 20 na starówce w Warszawie przy kościele św. Anny. Kolo będąc dobrze ubranym, w pełni sprawnym umysłowo i fizycznie z wyjątkiem braku jednej ręki i jego w pełni sprawny ziomek żebrzą pod Kościołem. Myślałem ,że mnie chuj strzeli, Ci ludzie mogli w tydzień znaleźć pracę i zapierdalać jak normalni członkowie społeczeństwa, a te kurwy jeszcze narzekały, że im ludzie z kościoła jeszcze kasy nie dają. Sorry ale jest masa pracy w call center, kancelariach czy biurowcach w Warszawie. W call center jak się przypniesz możesz dostawać nawet 15 zł za godzinę, no ale lepiej być jebanym śmieciem nic nie robić i brać kasę od obcych narzekając, że tak mało dają.
braku jednej nogi*
Oni "robią" tam już w chuj czasu.
Od kiedy pamiętam to biega typ, w pełni sprawny, zaczepia ludzi że to dla kolegi bo kolega kaleka, a za nim kuśtyka ten bez nogi oczywiście w z fajkiem w mordzie. Na życie podobno nie ma a na szlugi zawsze jest
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów