📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak zmienisz kolor ludzi, zmienisz samochody na gorsze to otrzymasz obraz polskich dzielnic z miast zarządzanych przez lewaków np. Sosnowiec, Częstochowa i takie tam oczywiście nie mówię że wszędzie
Podaję link do całości: cda.pl/video/138659782
padłem po 30 sekundach, kwestia czasu i tak będą wyglądać pozostałe amerykańskie i niektóre europejskie miasta jeżeli ludzie nie chwycą za broń i nie wybiją małp.
Zabawne fakty o Detroit :
W 1910 roku biali stanowili 98,7 % populacji miasta, w 2014 czarni stanowili 96,2 % populacji miasta.
W 1943 Packard Motors postanowił umieścić trzech czarnych na linii montażowej obok białych pracowników. Następnego dnia 25 tysięcy białych pracowników w ramach protestu nie przyszło do pracy.
W 2013 Detroit zadłużone na 20 miliardów dolarów ogłosiło bankructwo.
W 1910 roku biali stanowili 98,7 % populacji miasta, w 2014 czarni stanowili 96,2 % populacji miasta.
W 1943 Packard Motors postanowił umieścić trzech czarnych na linii montażowej obok białych pracowników. Następnego dnia 25 tysięcy białych pracowników w ramach protestu nie przyszło do pracy.
W 2013 Detroit zadłużone na 20 miliardów dolarów ogłosiło bankructwo.
C0C0JUMBO napisał/a:
Jak zmienisz kolor ludzi, zmienisz samochody na gorsze to otrzymasz obraz polskich dzielnic z miast zarządzanych przez lewaków np. Sosnowiec, Częstochowa i takie tam oczywiście nie mówię że wszędzie
Gdzie ty w Polsce widziałeś taki syf i rozpierdol? Może u siebie w domu.
Wyjdź z piwnicy!
Cenzurator2000 napisał/a:
padłem po 30 sekundach, kwestia czasu i tak będą wyglądać pozostałe amerykańskie i niektóre europejskie miasta jeżeli ludzie nie chwycą za broń i nie wybiją małp.
przykład jest chybiony Detroit upadło , bo przemysł samochodowy wyniósł się z miasta . 65% populacji było zatrudnione w fabrykach samochodów . Chrysler, GM , Ford, Toyota, Packard Motors w sumie około 7 fabryk plus fabryki opon plus cały biznes towarzyszący. W samej fabryce GM pracowało 80 tysięcy ludzi .... Biały zarząd oparł dobrobyt miasta tylko na jednej gałęzi przemysłu i nie zrobił nic kiedy sektor samochodowy zaczął bankrutować . Biali właściciele fabryk nasprowadzali czarnych do roboty , a napływ był tak gigantyczny , że w podręcznikach nosi nazwę Wielka Migracja . Kiedy fabryki upadły, biali wynieśli się z miasta , czarni niewykształceni zostali . Brak pracy doprowadził do ubóstwa i oczywiście do wzrostu przestępczości. Podsumowując sytuacja w Detroit jest unikatowa na skalę światową i nie ma szans , aby się to gdzieś powtórzyło w Europie czy USA . Dzisiaj jest to czarne miasto rządzone przez czarnych . Nie ma takiego drugiego w USA i nie będzie w Europie.
0_rafiks_0 napisał/a:
Gdzie ty w Polsce widziałeś taki syf i rozpierdol? Może u siebie w domu.
Wyjdź z piwnicy!
Na Ślunsku takie widoczki to codzienność.
Walka z tym kurestwem blm moze sie toczyc tylko na tych samych zasadach jak oni prowadzą.. Zamykać na dola każdego nigrosa co powie rasistowski zwrot nigga..
Najbardziej sadystyczne jest dla mnie to, że na taką chatę z przedmieścia z gruntem musiałbym zapierdalać na pańskim 20 lat i to w duecie na dwie zmiany gdybym był na podstawie płacowej.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów