Trzeba zapierdalać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Trzeba zapierdalać
Podłoga to lawa.
Normalnie licznik przekrecił się, taka prędkość.
lepiej kupić opony niż traktor
Ktoś mógłby wyjaśnić skąd ten pojazd się tam wziął i co wgl robi?
Przyjechał, jedzie
hipisx napisał/a:
huta jak nic. ładowarko koparki gdzie nie gdzie wykorzystywane są to transportu kadzi z surówkami... albo spadła mu kadź i metal się rozlał albo jebło z pieca
hipisx napisał/a:
Na pierwszy rzut oka wygląda to jak hala lejnicza na hucie. Obstawiał bym wydział Ciągłego Odlewania Stali.
Moim zdaniem doszło do rozszczelnienia kadzi i rozlania zawartości na ziemię, a biedny kierowca ładowarki miał za zadanie ogarnąć ten burdel.
Niestety stal ma temperaturę około 1200 więc zajęło gumę na oponach i stąd efekt ghostrider.
Ot cała tajemnica
hipisx napisał/a:
WGL? Co zrobiłeś z czasem zaoszczędzonym na napisaniu pełnego słowa?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów