18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
lllll 2011-09-10, 10:41 2
ParanoiA napisał/a:

Szanujesz gościa??? Za co ja się ciebie spytam. Nie rozumiem. To jest popierdolony cwel i nic więcej, tak zwany "kaskader ulicy" kurwa, pierdolony pedał który ciągle ma fuksa. Najbardziej szkoda mi tych ludzi co koło nich jeździ. Czekam jak zobaczymy jego finałowy wyścig na "HARDZIE", piwo to sam kurwa wypiję, nie muszę go nikomu stawiać.

Panikujesz. W odbiciu na obrotomierzua widać, że miał kask więc wszyscy bezpieczni.

WIELKI BIAŁY NAPIS
Zgłoś
mare30ks 2011-09-10, 10:53
na yt jest filmik gdzie pod koniec zapierdala i wyjezdza jakis pickup. i sie urywa w momencie jak ma w niego zajebac, o co tam chodzilo? czyzby przezyl

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
Din 2011-09-10, 11:01 1
Kurwa, trzy kamery i ani jednego wypadku... Jak tak można?!
Zgłoś
Darson 2011-09-10, 11:21
Trzeba miec niezle najebane
Zgłoś
CookieMonssster 2011-09-10, 12:46
Żeby udało się odtworzyć film z jego wypadku, to musiałby wcześniej zamontować sobie w moto czarną skrzynkę xD

Zdrowego rozsądku może, ale umiejętności na pewno nie można mu odmówić
Zgłoś
Natural 2011-09-10, 12:55 1
motocykl kurwa! motor masz w pralce

Hard i jego ostatni filmik będzie jak spróbuje zapierdalać u nas w Polsce. Wpadnie w jedną taką dziurę i poleci jak Małysz
Zgłoś
Corey_09 2011-09-10, 13:07 1
ParanoiA napisał/a:

Szanujesz gościa??? Za co ja się ciebie spytam. Nie rozumiem. To jest popierdolony cwel i nic więcej, tak zwany "kaskader ulicy" kurwa, pierdolony pedał który ciągle ma fuksa. Najbardziej szkoda mi tych ludzi co koło nich jeździ. Czekam jak zobaczymy jego finałowy wyścig na "HARDZIE", piwo to sam kurwa wypiję, nie muszę go nikomu stawiać.

Kurwa skąd wiesz ze jest cwelem? Waliłeś się z nim ze tak oceniasz? Jeżeli tak to ok, ale jak nie to nie pierdol takich głupot. Jak mnie wkurwiają ludzie którzy w ten sposób wyzywają nie znając człowieka tylko dlatego ze im się coś nie podoba

No i Chuj!
Zgłoś
sosik 2011-09-10, 13:19 1
I taki cwel uderzy kiedyś w samochód, albo potrąci dzieci na pasach... Chuj z nim niech ginie, ale niech nie naraża innych uczestników ruchu. Pierdolony drogowy egoista...
Zgłoś
czaki126pl 2011-09-10, 13:42
To jest prawdziwy Przechuj i okurwieniec w jednej osobie !

Nie jestem Faszystą ani pierdolonym Rasistą "NAS"
Zgłoś
cannabis7777 2011-09-10, 13:43
nie oglądajcie, nie jebnął.

Jak Ryszard Siwiec płonę byś myślał.
Zgłoś
Stefan_Sigal 2011-09-10, 13:51
A później lament że synkowi ktoś drogę zajechał.
Zgłoś
Pener 2011-09-10, 13:55 1
sosik napisał/a:

I taki cwel uderzy kiedyś w samochód, albo potrąci dzieci na pasach

chuj z dziećmi, potrąci jakieś biedne zwierzątko
Zgłoś
NaughtyBear 2011-09-10, 13:59
Nie oszukujmy sie , jedyny kontakt z motocyklem mialem w moto gp i po 30 minutach jazdy po torze szedlem spocony pod prysznic ;s

"Czas, Polsko, wystawić rachunek twych ran,
Niech płaci czerwona hołota"

"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
Zgłoś
zloo 2011-09-10, 14:35 1
Ktoś cwela w lusterku nie zauważy i zgadnijcie czyja będzie wina.
Zgłoś
Kriski 2011-09-10, 14:40
ParanoiA napisał/a:

Ja szanuję gościa , ma duże szanse zostać dawcą jakiś mniej lub bardziej ważnych części siebie i pewnie zdaje sobie z tego sprawę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów