18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Suicide_on_demand 2011-09-10, 0:01 1
Dałem piwo bo naprawdę szanuje gościa za to jak potrafi panować nad motocyklem ale skoro nic mu się nie stało, nie miał wypadku a jego śledziony nie rozerwał zderzak ciężarówki to nie rozumiem dlaczego znalazło się to na tym portalu.
Zgłoś
P................A 2011-09-10, 0:54 12
I_know_when_you_die napisał/a:

Dałem piwo bo naprawdę szanuje gościa za to jak potrafi panować nad motocyklem ale skoro nic mu się nie stało, nie miał wypadku a jego śledziony nie rozerwał zderzak ciężarówki to nie rozumiem dlaczego znalazło się to na tym portalu.

Szanujesz gościa??? Za co ja się ciebie spytam. Nie rozumiem. To jest popierdolony cwel i nic więcej, tak zwany "kaskader ulicy" kurwa, pierdolony pedał który ciągle ma fuksa. Najbardziej szkoda mi tych ludzi co koło nich jeździ. Czekam jak zobaczymy jego finałowy wyścig na "HARDZIE", piwo to sam kurwa wypiję, nie muszę go nikomu stawiać.
Zgłoś
Ghost235 2011-09-10, 7:42 2
To tylko kwestia czasu, ktoś kiedyś niefortunnie zmieni pas lub mu wymusi...
Zgłoś
.................. 2011-09-10, 7:44 1
Ghost235 napisał/a:

To tylko kwestia czasu, ktoś kiedyś niefortunnie zmieni pas

Niestety, ludziom zdarza się zejść na złą drogę.
Zgłoś
Pener 2011-09-10, 7:50 2
Lnkk napisał/a:

Niestety, ludziom zdarza się zejść na złą drogę.

zaczynają pić alkohol w nadmiernych ilościach i nie golą się tygodniami
Zgłoś
.................. 2011-09-10, 7:57 2
chlorek napisał/a:

zaczynają pić alkohol w nadmiernych ilościach i nie golą się tygodniami

Między innymi, do tego z dnia na dzień coraz gorsze rzeczy wyczyniają.
Zgłoś
Pener 2011-09-10, 7:58
sam jesteś chlor! chlorze!
Zgłoś
Devilyn 2011-09-10, 8:33
No i po coś to wrzucił skoro nie wypierdolił ?;///
Zgłoś
Johnnie 2011-09-10, 9:23
Weź tu patrz w lusterka...

gravityrevolt.org
Zgłoś
S................k 2011-09-10, 9:25 2
ParanoiA napisał/a:

Szanujesz gościa??? Za co ja się ciebie spytam. Nie rozumiem. To jest popierdolony cwel i nic więcej, tak zwany "kaskader ulicy" kurwa, pierdolony pedał który ciągle ma fuksa. Najbardziej szkoda mi tych ludzi co koło nich jeździ. Czekam jak zobaczymy jego finałowy wyścig na "HARDZIE", piwo to sam kurwa wypiję, nie muszę go nikomu stawiać.

Gość jeździ w ten sposób od wielu lat. Ten facet naprawdę posiada umiejętności. Nie popieram tego co on wyczynia na publicznych drogach, od tego jest tor. Zdolności do prowadzenia motocyka nie można mu odmówić.

Uśmiercano go już wiele razy, kiedy nie wydawał filmików przez dłuższy okres czasu to ludzie zaczeli krzyczeć, że miał wypadek...
Zgłoś
wojtass 2011-09-10, 9:32
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
owek 2011-09-10, 9:58
Zajebiste dopóki nie zrobic komus innemu krzywdy to prosze bardzo niech sobie zapierdala. Chłopak musi miec jaja ze stali. Tak w ogole to co to za motor?
Zgłoś
Wiochmen 2011-09-10, 10:19
Cytat:

Tak w ogole to co to za motor?

chyba Suzuki Gsx-r 1000 k7
Zgłoś
Pener 2011-09-10, 10:20 2
owek napisał/a:

Tak w ogole to co to za motor?

zaraz przyjdzie mistrz ciętej riposty i napisze "motocykl kurwa! motor masz w pralce"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów