Dałem piwo bo naprawdę szanuje gościa za to jak potrafi panować nad motocyklem ale skoro nic mu się nie stało, nie miał wypadku a jego śledziony nie rozerwał zderzak ciężarówki to nie rozumiem dlaczego znalazło się to na tym portalu.
Szanujesz gościa??? Za co ja się ciebie spytam. Nie rozumiem. To jest popierdolony cwel i nic więcej, tak zwany "kaskader ulicy" kurwa, pierdolony pedał który ciągle ma fuksa. Najbardziej szkoda mi tych ludzi co koło nich jeździ. Czekam jak zobaczymy jego finałowy wyścig na "HARDZIE", piwo to sam kurwa wypiję, nie muszę go nikomu stawiać.
To tylko kwestia czasu, ktoś kiedyś niefortunnie zmieni pas
Niestety, ludziom zdarza się zejść na złą drogę.
Niestety, ludziom zdarza się zejść na złą drogę.
zaczynają pić alkohol w nadmiernych ilościach i nie golą się tygodniami
zaczynają pić alkohol w nadmiernych ilościach i nie golą się tygodniami
Między innymi, do tego z dnia na dzień coraz gorsze rzeczy wyczyniają.
Szanujesz gościa??? Za co ja się ciebie spytam. Nie rozumiem. To jest popierdolony cwel i nic więcej, tak zwany "kaskader ulicy" kurwa, pierdolony pedał który ciągle ma fuksa. Najbardziej szkoda mi tych ludzi co koło nich jeździ. Czekam jak zobaczymy jego finałowy wyścig na "HARDZIE", piwo to sam kurwa wypiję, nie muszę go nikomu stawiać.
Gość jeździ w ten sposób od wielu lat. Ten facet naprawdę posiada umiejętności. Nie popieram tego co on wyczynia na publicznych drogach, od tego jest tor. Zdolności do prowadzenia motocyka nie można mu odmówić.
Uśmiercano go już wiele razy, kiedy nie wydawał filmików przez dłuższy okres czasu to ludzie zaczeli krzyczeć, że miał wypadek...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów