18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
mocarFCP 2011-09-10, 15:01
Wojtass już sie podbudowal, ego +10, dobra to jak juz poczules sie przez momencik fajny to idz znow bawic sie w chowanego, poki tatus nie wroci. jak mnie wkurwiaja takie pizdy ..
Zgłoś
wojtass 2011-09-10, 15:19
mocarFCP napisał/a:

Wojtass już sie podbudowal, ego +10, dobra to jak juz poczules sie przez momencik fajny to idz znow bawic sie w chowanego, poki tatus nie wroci. jak mnie wkurwiaja takie pizdy ..

możesz mi wskoczyć na prącie i krzyknąc 'iiiiihhhhhhhhha' co najwyżej :*

a teraz skorzystaj z aktu łaski i uciekaj pókim dobry

khekhekhe
Zgłoś
Kaszakisza 2011-09-10, 16:53
Nie wiem jak można się podniecać takim debilem. Owszem zapierdala bo umie, jest hardcorem bo w każdej chwili może zginąć. Ale kurwa on nie stwarza niebezpieczeństwa tylko dla siebie, tylko też dla nic nie winnych ludzi. Przypuśćmy, że koleś wraca sobie spokojnie samochodem z pracy, a taki debil wbije mu się w szybę. Dwa trupy na miejscu. Jak chce zapierdalać niech spierdala na tor.

Zgłoś
wysokogatunkowy 2011-09-10, 17:04
Dobrze ma nasrane pod kaskiem
Zgłoś
Tyler. 2011-09-10, 17:54
wojtass napisał/a:

możesz mi wskoczyć na prącie i krzyknąc 'iiiiihhhhhhhhha' co najwyżej :*

a teraz skorzystaj z aktu łaski i uciekaj pókim dobry

Aha czyli sugerujesz że preferujesz chłopaków i proponujesz mu stosunek seksualny?

"Kozak w internecie frajer w prawdziwym świecie"- to cię wojtass najlepiej podsumowuje

Abstrahując od tego ze jesteś homoseksualistą i frajerem, chciał bym zadać jedno pytanie. W wcześniejszej wypowiedzi napisałeś "Zazdrościsz", ja się pytam kurwa czego tu można zazdrościć? No wytłumacz mi normalnie?(spodziewam się że mi nie wytłumaczysz tylko zaczniesz po mnie jechać)

Jestem przekonany że ten motocyklista nawet w klasie amatorskiej na torze by nawet nie był w połowie stawki
Zgłoś
mocarFCP 2011-09-10, 18:36
wojtas ciiipa wojtas ciiipa, kreca go meskie tylkii i jest kozak w internecie, popatrzyl jak inni frajerzy probuja byc fajni i jezdza po userach, to nie dziala dziwko
Zgłoś
GGmaster 2011-09-10, 19:01
Przez cały filmik miałem taką cichutką nadzieję że coś go pierdyknie, jakiś tir albo coś a tu lipa, tak więc nie dam piwa<buhahaha>
Zgłoś
wojtass 2011-09-10, 19:14 1
@tyler
skoro jesteś już adwokatem tego frajera z postu o który się rozchodzi to czytaj uważnie - uważam, że Paranoia zazdrości temu typowi dlatego wyraża się na jego temat krytycznie. Bądź co bądź motocyklista pokazał, że ma większe jaja niż dupa matki mocarFCP (co jest kurwa nie lichym wyczynem). Jeździ na dobrym sprzęcie który jest wart więcej niż półroczna pensja Paranoi (tutaj mogę się pchać na minę bo nie sprawdzałem a jakiś user napisał co to za bike). Reasumując - zazdrości mu odwagi, umiejętności i samego motoru. Możecie sobie wszyscy zaklinać pod nosem jaki pojeb z tego ghostridera ale w głębi serca każdy z was chciałby pochwalić się takim wachlarzem umiejętności i odwagi. Bo nie pierdol mi tu, że taka jazda nie wymaga skilla.

Aprops, jak to panie mowicie, prawdziwego świata - nie znacie mnie i nie poznacie. a sądząc po waszej zdolności dedukcji (post z ruchaniem w dupę wzięty przez was jako propozycja, no po prostu ręce opadają ) to raczej nie grzeszycie inteligencją...
sad but true

khekhekhe
Zgłoś
DarknessHawk 2011-09-10, 19:14
Tak do znawców, to jest ten niby-500-konny-potwór? Kiedyś widziałem inne jego filmiki to lepiej pociskał.

Z resztą, po takiej przejażdżce to kupa w portkach albo spojówki dla biorcy.
Zgłoś
bercik05 2011-09-10, 19:29
Debil i nic więcej. Co mi da spojrzenie w lusterka, skoro nie widzę w nich na kilometr? Może chociaż mielone stanieje...
Zgłoś
d................7 2011-09-10, 21:33 1
to suzuki gsx-r 1000 k5 lub k6 , k7 ma zupełnie inny kokpit i owiewkę.

499 KM ma jego rozwiercona suzuki hayabusa (youtube --> hayabusa turbo ghost rider)

widzę że co drugi user tutaj żądny flaków, roz***anych mózgów, pourywanych kończyn ale to tylko tak "na sucho" , w necie, w realu 99% z nich by mdlała i wymiotowała widząc taki widok, a w sumie wystarczył by sam zapach wnętrzności...

hejtujcie, tyle macie z życia w sieci
Zgłoś
itemeczek 2011-09-10, 23:58 1
wojtass napisał/a:

@ParanoiA
Pewnie oddając się porannej masturbacji wyobrażasz sobie jak wsiadasz na motor, robisz wheele (czy jak się to pisze) a następnie bajerujesz cycata blondynę która ochoczo opierdala ci pento. Kiedy już wydalisz wszystkie płyny w odmęty pościeli wstajesz z łóżka i znowu jesteś tym jebanym nieudacznikiem z mordą tak paskudną, że własna matka nie całuje jej nawet na świeta. Dlatego przestań być zazdrosnym służbistą bo to najszybsza droga do zostania policjantem.

spierdalaj jednym słowem

Zgadzam się.

Tyler. napisał/a:

Aha czyli sugerujesz że preferujesz chłopaków i proponujesz mu stosunek seksualny?

"Kozak w internecie frajer w prawdziwym świecie"- to cię wojtass najlepiej podsumowuje

Abstrahując od tego ze jesteś homoseksualistą i frajerem, chciał bym zadać jedno pytanie. W wcześniejszej wypowiedzi napisałeś "Zazdrościsz", ja się pytam kurwa czego tu można zazdrościć? No wytłumacz mi normalnie?(spodziewam się że mi nie wytłumaczysz tylko zaczniesz po mnie jechać)

Jestem przekonany że ten motocyklista nawet w klasie amatorskiej na torze by nawet nie był w połowie stawki

Nie zesraj się.

docent77 napisał/a:

to suzuki gsx-r 1000 k5 lub k6 , k7 ma zupełnie inny kokpit i owiewkę.

499 KM ma jego rozwiercona suzuki hayabusa (youtube --> hayabusa turbo ghost rider)

widzę że co drugi user tutaj żądny flaków, roz***anych mózgów, pourywanych kończyn ale to tylko tak "na sucho" , w necie, w realu 99% z nich by mdlała i wymiotowała widząc taki widok, a w sumie wystarczył by sam zapach wnętrzności...

hejtujcie, tyle macie z życia w sieci

Świeże, prosto zeskrobane z asfaltu to jeszcze nie takie straszne, jeśli otwierałeś na cmentarzu z roczną piwnice to wiesz o czym mówie Ale cóż, każdy sadysta jest takim sadystą, na ile mu natura pozwala (a raczej nie pozwala).
Zgłoś
Novik 2011-09-11, 0:11
1 10 sekund filmu ALE ZAPIERDALA! :]
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2011-09-11, 0:47
penerek napisał/a:

zaraz przyjdzie mistrz ciętej riposty i napisze "motocykl kurwa! motor masz w pralce"

no no no kurwa tylko nie w pralce !
Zgłoś
Szakhal 2011-09-11, 17:28
Piwo za: zdolności motocyklisty, moją zazdrość że sam nigdy nie będę na miejscu tego gościa, jakość filmu i dźwięk. Dźwięk który ogarnął mnie ze wszystkich stron Cheers!

Człowiek człowiekowi człowiekiem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów